Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (110)

plakát

Americká tragédie (1931) 

Na film jsem se podívala ze zvědavosti po přečtení knížky (ostatně jako vždycky, když zjistím, že kniha byla zfilmovaná) a teda nic moc. Kdybych prvně viděla film, a proto to nedělám, knihu nečtu. :)

plakát

Amy (2015) 

Biografie hvězdy, která neunesla tak velkou a nečekanou slávu. Ze skromné holky se stala nemocná žena.

plakát

Bez návodu (2013) 

Zpočátku se mi to zdálo jako pěkná kravina! Ale konec mě tak šokoval, dojal a rozesmutnil, že jsem zbytek cesty v autobuse probrečela. :) Potom se člověk zamyslí, že ne vždy jsou věci jak se zdají navenek....

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Úžasnej, dojemnej film o Queenech. Který jsem nikdy moc neprožívala, ale písničky samozřejmě znám. Líbilo se mi, že to bylo koukatelný a nepříjemný etapy a epizody Freddieho se do filmu zakomponovaly tak, aby divák nebyl zklamán. Protože nepochybuju o tom, že ty jejich drogový večírky a "sexparties" byly úplně jinej odvar než ve filmu. Shrnutí: bulela jsem půlku filmu a dojatá jak nikdy. :) Herec je fakt šikovnej!!

plakát

Bourák (2020) 

Zkusili úspěch díky skvělým hercům, ale nepovedlo se. I když každého z nich mám moc ráda, film je naprd.

plakát

Božská Ema (1979) 

O Emě Destinnové jsem nevěděla krom základů téměř nic, na film jsem se chtěla podívat na základě dokumentu. Tato dáma mě nadchla, bojovností, statečností, odvahou, vlastenectvím. Moc mě to dojalo. Teď se musím mrknout do Stráže nad Nežárkou :)

plakát

Calibre (2018) 

Dobrý, napínavý, při výstřelu na srnu jsem vykřikla úděsem. A to že Vaughn zastřelil kamaráda, aby se z toho dostal je děsivý a ještě děsivější je to, že mu to vesničani vůbec navrhli a celou věc ututlali!

plakát

Černá labuť (2010) 

Za mě teda opravdu hrůza. Tak bídný scénář už jsem dlouho neviděla, jo dobře pěknej nápad s labutím jezerem, hezká hudba i představitelka hlavní role, ale teda fakt říkám větší blbost jsem už dlouho neviděla.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Ta brutální realita minulosti, surovost a neviditelná smrt, která Vám dýchá na záda....Drsný, skvěle natočený, jako bychom byli opět v roce 86. Doporučuju...

plakát

Dabing Street (2018) (seriál) 

Jak už bylo zmíněno, některé díly jsem se prosmála od začátku do konce - "vyndat morek" :D a u některých jsem si říkala (někde v půlce série) ať už je konec. Poslední díly byly překvapivé ... "bum bum bum" a studio není. :)) Ale herci výborní, námět supr.