Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (110)

plakát

Grinch (2000) 

Je zajímavý, že když jsem byla mladší, filmy s Jimem Carreym nesnášela, nemohla jsem ho ani vidět a teď... čím jsem starší, tím víc mně přijde vtipnější a filmy s ním mám ráda i když to jsou voloviny. :)

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

Absolutní bomba, co se týče českých kriminálek. Úplně mě to strhlo a dívám se kdy můžu. Zatím jsem viděla první sérii a půlku druhé a pecka. Je to napínavé, trochu strašidelné, dobré! V druhé sérii mně moc nesedí Vilhelmová při zásahovkách coby hopsající pingpongový míček, to k ní fakt nejde. Ale Langmajer jednička! I Zuzana Kanócz a Kajnarová.

plakát

Zátopek (2021) 

Film mohl obsahovat delší časovou rovinu, ale líbilo se mi to moc. Neužil prostě zahraje všechno a v každé roli vypadá jinak i fyzicky i charakterově, ne jak p. Geislerová, která je v každým filmu jak přes kopírák, unylá a nudná.

plakát

Hra (1997) 

Skvělý! Napínavý až do poslední chvíle a překvapení do posledního okamžiku. Super

plakát

Chlap (2022) (seriál) 

Mě teda upoutávky nenavnadily a mrkla jsem na to jen proto, že jsem neměla co dělat a to jsem neměla dělat! Teď jsem tyden jen čuměla na TV :)

plakát

Svatební cesta do Jiljí (1983) (TV film) 

Já jsem se tak nasmála! Od začátku až do konce. Nádherný, vtipný, dojemný!!! A jak velká pravda je v tom, že se tolik měníme, když jdeme na krev, já kolikrát nestačím zírat jaký ho*ado se ze mě stává, když už "nemůžu" :D

plakát

Divočáci (2007) 

Smála jsem se od začátku do konce, takže i když hloubka všehovšudy žádná, dávám 5 hvězd. :)

plakát

Podezření - Epizoda 1 (2022) (epizoda) 

Paní Melíšková to zahrála tak výborně, že mně z toho běhal až mráz po zádech. Ta tichá zloba v ní k důchodcům, fuj....

plakát

V nemilosti (2021) 

Sandru Bullock miluju, takže jsem to žrala, co mi trošku vadilo byly moje pocity po většinu filmu, že ona je ta mrcha vražedkyně a ejhle, bylo všechno jinak.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Celkově mám ze seriálu skvělý dojem, tak mě téma chytlo, že teďka pročítám i knížky a láká mě navštívit místa spojená s Vikingy. 4. a 5. série byly trošku slabší, někteří mě tam vyloženě vytáčeli - jako Ivar, kterej se uměl jen chechtat a křičet a Margret, manželka Ubbeho, děsná kráva :), no a v poslední sérii mě potěšilo vidět Flokiho. Nádherná místa, hlavně z Irska, kde se převážně natáčelo! - Tak asi tak mým lajckým okem. :)