Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (12)

plakát

Jessica Jones (2015) (seriál) 

Výborný temný a depresivní seriál se silnou hlavní hrdinkou a jedním z nejlepších záporáků. Příběh správně graduje a rozvíjí vedlejší postavy. Netflix po Daredevilovi zase skóruje!

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

_________________________________________________________________________________________________ S01- Na tohle jsem čekal! Konečně dobře ztvárnili Daredevila! Co dobře, ztvárnili ho excelentně! Jak postavy, příběh tak i akce fungují na jedničku s hvězdičkou. Samotný Daredevil v podání Charlieho Coxe je výborný, co ale je na ta této sérii nejlepší je jistě záporák v podání Vincenta D'Onofria. Epizody se netáhnou, příběh vás drží v napětí, takže těch 5* čtěte jako 6* _________________________________________________________________________________________________ S02- Přichází Punisher a přichází ve velkém stylu! Kdybych měl hodnotit pouze první čtyři epizody nevystačily by mi hvězdičky, ale poté přijde na scénu Elektra a příběh se trochu zklidní, ale i když jde Punisher do pozadí, tak je to zajímavá podívaná, která rozšiřuje mytlogii okolo nadpřirozenější stránky seriálu. Od deváté epizody dostane Punisher zase prostor a vše vede k finále, které bylo skvělé, ale myslím si, že finále 1. série bylo o chlup lepší. Za mě se tato série drží kvality té první, takže 6*

plakát

Deadpool (2016) 

Jeden z nejoriginálnějších a nejvtinějších komiksových filmů. Co víc říct? Podívejte se na to!

plakát

X-Men 2 (2003) 

Singer dokazuje, že dokáže pracovat s postavami a tvořit napínavý, akční snímek se skvělou atmosférou.

plakát

Batman začíná (2005) 

Christopher Nolan vzal Batmana a po hrůzostrašném filmu Batman a Robin ho znovu dostal na vrchol a ukázal všem Batmanův skvělý potenciál. Excelentní obsazení, napínavý příběh a nadupaná akce tvoří společně výborný začátek jedné z nejlepších trilogií!

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Skvělé zakončení Batmanovské ságy. Temný rytíř povstal má všechno, co potřebuje film mít: záporáka, co má vždy navrh, zlomeného hrdinu, nějakou tu love story, myšlenku a hlavně výborný příběh a snad nejnapínavější konec, co jsem kdy viděl. Nolanův Batman, nejlepší Batman

plakát

Avengers (2012) 

K tomuto filmu se už od Iron Mana budovalo, k tomu to vše schylovalo a dopadlo to sakra dobře! Dnes se na tento film možná díváme jako na fajn akčí biják, ale když tento film vyšel změnil celou filmovou tvorbu a postavilo základy k dnes již obrovskému Marvel vesmíru. Vždyť se podívejte na konkurenční DC a jeho filmový vesmír, ba i King Kong a Godzzila budují crossover! To ale nemění nic na tom, že Avengers je akční, nadupanej, svižnej biják nahláškovaný až po okraj. Filmová událost roku!

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Skvělé spojení starých a mladých X-menů. Příběhově skáčeme mezi miností a budoucností a i přesto, že se nejvíce děje odehrává v minulisti, tak mě víc bavilo sledovat původní X-meny, jak se vypořádávají se sentineli v budoucnosti (hlavně v prodloužené verzi). Film má skvělé tempo, výborné postavy a Singer dokazuje, že je nejlepší režisér X-menovských filmů. Vrátili se zde původní herci z prvních filmů jako Hugh Jackman, Patrick Steward, Ian McKellen a Halle Berry, kteří jsou výborní. Mladou dvojici Profesora X a Magneta zahráli McAvoy a Fassbender skvěle, kdo ale v tomto filmu zazářil byl rychlý quicksilver v podání Evana Peterse. Po Loganovi je Budoucí minulost nejlepší X-mení film a žádný fanoušek by ho neměl propásnout.

plakát

Temný rytíř (2008) 

,,Why so serious?" Musím zatleskat Ledgerovi za jeho děsivou a chaotickou verzi Jokera. Tak skvělý záporák ve filmu ještě nebyl a ta Zimmerova hudba! Temný rytíř je našlapaný a strhující snímek s výborným scénářem a promyšlenými postavami. Napínavý příběh vás pak prostě chytne a nepustí. Jestli tohle nebude jednou klasika, tak nevím.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Nejlepší zpracování komiksu jaké spatřilo světlo světa. Herecky excelentní, postavy vynikající, příběh dokonalý a ten vizuál! Nemám, co víc dodat, podívejte se na to sami udělejte si názor, za mě DOKONALOST!