Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (692)

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

1. Tom Hardy nemá charisma Mela Gibsna. 2. Skloubení původní dvojky s některými motivy trojky, s trochou toho dnešního amerického klišé a režijní samohany dobrý film neudělá. První půle: vyjede se, jede se, bojuje se a pozná se. Druhá půle: vyjede se, jede se, bojuje se a zvítězí se. Prostě scénáristický skvost :). Psychologie postav? 00 nic. Napětí? zabité akcí. Vizuál? dobrý, ale místy úplně mimo, působil jak pro jiný film. A ještě něco tady mám. Nevím proč ve filmu a v jeho názvu figuruje označení Šílený Max, jeho postava byla pro příběh úplně zbytečná, místo Maxe by se postava mohla jmenovat třeba Karel a vyšlo by to na stejno, bez asociací k původní trilogii. Mohlo se to jmenovat Šílený holky bez pásu cudnosti.... Navíc se mi zdá, že ve většině amerických postapo filmů je i špína "čistá"... PS: vtip dne je Filova televizní recenze, kde mele o novém umění, brutalitě a podobně. Nevím, jestli žere lysohlávky, hulí nebo lítá na LSD, ale to je úplně mimo. P.S.S.: Po necelém týdnu rozvažování snižuju na 2**, 120 minutový videoklip bez větší snahy o příběh a s minimem práce s postavami si víc nezaslouží.

plakát

Velká šestka (2014) 

Z toho smrdí Amerika pěkně daleko; potenciál se po 20 minutách vytratil někam do prdele a zbyla klasická rodinná srajda bez nadhledu.

plakát

Amen. (2002) 

Po historické (čti věrohodné) stránce je film poměrně rozporuplný...

plakát

Láska podle předlohy (2007) 

Pět slepic a jedno kuře řeší své vztahy nad strankami knihy Frau Austenové.

plakát

Mokřina (2014) 

Parádní nikam nespěchající záležitost s dokonalou atmosférou.

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Sice jsem to sledoval jen tak po očku, ale s milým překvapením musím říct: Líbilo se!!!

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Zatím jen telegraficky: 1. serie 80%, 2. serie 80% a 3. to všechno potopila - 20%.

plakát

Salem (2014) (seriál) 

Po dlouhé době nechápu tak nízké honocení. Některé díly jsou sice slabší, a hlavní postava by mohla být víc lidská, ale jinak nemám výhrad. Objektivně je to mezi 3 a 4 hvězdami a protože rád chčiju proti větru, dávám 4.