Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (355)

plakát

Kriminálka Miami (2002) (seriál) 

Jestli ti přijde v pohodě vyšetřovatelka pobíhající v Miami v černém kostýmku, tak je to přímo pro tebe. (Ne, není to jediný důvod) Jinak radši toho Dextera a nečum na sra*ky! Odpad, který ani nemá cenu hodnotit.

plakát

Fargo - Season 3 (2017) (série) 

S03 - No co si budeme vykládat. I přes osobní nejočekávanější cast (McG, Coon, Winstead) je třetí řada bohužel nejslabší. Rozhodně ne špatná. Předchozí řady jen nasadily vysokou laťku v postavách, jejich hamižných motivací a celkového vžití se s nimi s následkem soucítění... a se sympatickýma hajzlama. Zde je to slabší odvar. Necítím v tom tu správnou beznaděj a pocit bezvýchodné situace, záporák je nechutný (ve špatném slovasmyslu) a vrahouni docela nuda. Něco co miluju na filmu a prvních dvou řadách tu chybí. Ale furt je to super.

plakát

Project Lazarus (2016) 

Zajímavější ksicht do hl. role (Cillian Murphy by byl výborný) , režii do rukou Mike Cahilla, a potom by to byl opravdu hodně povedený film. Hl. role a režije jsou totiž dva hl. faktory, díky kterým to tady docela hapruje. Ale film jinak fajn a Oona taky neuškodí.

plakát

Kill Switch (2017) 

"First person shooter" filmů zatím moc není, tak není moc s čím srovnávat, tak nebudu moc náročný. Z těch velkých tu máme snad jen Hardcore Henryho, který strká Kill Switch do kapsy. Casting je na tomto filmu asi to nejhorší, obzvlášť u tý "pornoherečky" jsem fakt trpěl. Nechápej mě špatně, nevadilo by, že tak vypadá, ale nejhorší je, že přesně tak hraje (asi jako když si vzpomenete na hrané videa/reklamy série Command & Conquer), a aby toho nebylo málo, tak když začne mluvit, tak musíš kontrolovat její ohryzek, jestli je s "ní" vše tak, jak na první pohled vypadá. Nicméně by to měla být povinnost každého FPS políbeného (ex)hráče, obzvlášť když to nedá si nejednou nostalgicky nevzpomenout na legendu Half-Life.

plakát

Lék na život (2016) 

Nejnudnější film na téma "léčebna", kterému předvídatelnost (i přes nulovou informovanost předem o čem film je) od začátku do konce zrovna dvakrát nepomůže. Představitel hl. role mě z nějakého důvodu se*e už od pohledu, natož když promluví, a je to 1. ze 3. filmů, který jsem kvůli němu nevypnul.

plakát

Legion (2017) (seriál) 

S01 Nevím, jestli to bylo jen tím konopím po dlouhé době, ale je to slušný mindfuck. Carpenter, Kubrick, Lynch etc. Fans here.

plakát

Katův učeň (2016) 

Slušné drama, kterému chybí víc drama.

plakát

Devátý život Louise Draxe (2016) 

Předvídatelná blbost od začátku do konce, kde si celé okolí hl. protagonistů sedí na vedení.

plakát

Here Alone (2016) 

Velice solidní a uvěřitelné nízkorozpočtové survival zombie drama bez zombie. Nečekat horor nebo akci. Příjemné překvapení.

plakát

Moonlight (2016) 

S nudnou, naprosto nezáživnou hl. postavou (i těmi vedlejšími... výjimku tvoří ironicky ta, která je tam jen na skok) v tom člověk těžko hledá něco víc, ať už má příběh jakýkoliv potenciál a má to sebelepší technickou stránku. Nejlepší film r. 2016? No, každý kdo něco zaslechl o předcházejících předávání "prestižních" cen filmové akademie a ukřivděné afromenšině, si to dá dohromady a není překvapen.