Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (49)

plakát

Případ Modrý (2023) (TV film) 

Výpověd Augustina Bubníka dost pomohla tomu, že byl Bohumil Modrý souzen a odsouzen...

plakát

Po čem muži touží 2 (2022) 

Tak to byla nejhorší role Langoše a to ho mám jako herce rád. Přece jen hraje lépe sukničkáře než ufnukanou ženskou. Nebylo to k smíchu ale k pláči.

plakát

Kameňák - Čisté město (2020) (epizoda) 

Pustil jsem si Kamenák náhodou a milé překvapení. Nasmál  jsem se i když některé fory jsem už znal. Neviděl jsem celý seriál, ale jen tento díl.

plakát

Štěstí je krásná věc (2020) odpad!

Podobně jako v "kurva hoši" Čenda s Janou kouzelně zbohatnou, nesmyslně rozhazujou peníze a nakonec opět zbohatnou. Takový méně vtipný kamenák, který končí násilným a nudným happy endem. Nezachrání to ani Taclík s Godlou.

plakát

Šeptej (1996) 

Film Šeptej jsem viděl znovu po více jak 25 letech a líbilo se mi to i po té době. Malinko mi vadilo jak hrála Tatiana Vilhelmová hloupoučkou a jak se Jan Čechtický snažil být stále vysmátý. Dost to přehrávali, ale asi to tak David Ondříček chtěl. Stejně je to stále na 5 hvězdiček. Kultovní film.

plakát

Fukušima (2020) 

Děkuji, omlouvám se, ale byla to hrozná nuda.

plakát

Odznak Vysočina - Mrtvá ze mlýna (2023) (epizoda) 

Tento díl byl natočen podle skutečného kriminálního případu. Seriál jsem viděl dnes poprvé a ve srovnání je o dost napínavější než seriál : Místo zločinu České Budějovice.

plakát

To byl zítra flám (2010) odpad!

Bože, to byla pitomost. Neskutečná nuda. V půlce jsem to vypnul. Ztráta času.

plakát

Přání Ježíškovi (2021) 

Konečně film, který mě rozněžnil a záhřál u srdíčka. A jde to i bez vět typu: " I love you" a potlesku od náhodných kolemdoucích. Nechápu proč má tolik " odpadu" od hodnotících.

plakát

Nemilovaní (2017) 

Silný příběh. Aljoša je svědkem hádky jeho rodičů a pochopí, že hlavním problémem je on sám. Nikdo z nich ho po rozvodu nechce a je jim na obtíž. A tak se jim ztratí ze života. Kluka mi bylo fakt líto. Na škodu filmu bylo jen to, že se v půlce film dost zpomalil..