Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (27)

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) odpad!

větší slátaninu jsem dlouho neviděl, kritici to vytahali do nebe, ale tohle musí být člověk opravdu veliký odborník, aby ho to bavilo, hltal děj a chrochtal blahem. Tohle fakt ne, pořád jsem čekal, kdy se to rozběhne a člověka to začne bavit, ale nestalo se tak. Asi si musí dát člověk brko nebo pár pivek a možná by se bavil. Ale  jestli by pochopil smysl toho děje nezaručuju :-)))

plakát

Berlínští psi (2018) (seriál) 

Za mě super, hodně autentický, pokud to tam v Berlíně tak doopravdy funguje, tak budu hodně zvažovat kde se tam budu pohybovat :-)

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) odpad!

Tyhle moderní pohádky s Klusem v čele, Noidem v pozadí, unylou Veronikou Kchek a dějem nedějem s rádoby vtipnými dialogy…Krakonošovo tajemství bylo jako zjevení po dlouhé době, ale tahle pohádka doslova odpad…sorry, ale na tohle se nedá dívat..

plakát

Bullet Train (2022) 

Tak to byla jízda :-D Ze startu jsem se trochu ztrácel, ale poté se film rozjel přesně jako ten vlak a vše do sebe začalo zapadat.. Krve je tam jak u Tarantina, konverzačně mixlé Guy Ritchiem a všemu tomu vévodí Brad Pitt jako "Beruška". Do Japonska se asi jen tak nedostanu, ale kdyby náhodou, tak budu mít asi trochu problém se tam případně přesouvat Šinkanzenem :-D Jo a na závěr Sandra Bullock to zabila, kdyby mi žena neřekla, že to je ona, nepoznal bych ji.

plakát

Promlčeno (2022) 

Jsem z toho filmu zklamanej.. Potenciál ten příběh měl, ale to jak byl celý film pojatý a zahraný, to byla neskutečná nuda. Za mě opravdu nic moc. Dlouho se mi nestalo, abych skoro usnul...

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Tak zaprvé, Bond nikdy neumírá, už v tomhle to je celý špatně. Prakticky všechny bondovky s Craigem mi přisly dobrý, taková nová éra Bonda, ale tenhle poslední počin ve mně vzbuzuje divný dojmy, kdy přemýšlím nad tím, jak to mohli tvůrci vůbec udělat. Byla tam akce, občas říznutá dojemnými scénami “taťky” Bonda, nemůžu říct, že mě to necelý nebavilo, jen ten konec mě zklamal. Je to konec jedné éry.

plakát

Roky a roky (2019) (seriál) 

Hodně drsně pojatá případná budoucnost nejen Anglie, ale i celkově celého světa kam se řítí spoléháním se lidí stále více na digitální technologie. Pro mě byl asi nejhorší pohled na mladou generaci. Utopie, ale člověku zamrazí a donutí aspoň chvíli zapřemýšlet.

plakát

Kdo zabil Saru? (2021) (seriál) 

Za mě velké zklamání, další ze seriálů Netflixu, u kterého když člověk přeskočí z druhého dílu na desátý, tak se nic nestane. První díl vypadal zajímavě, druhý jakž takž a pak sešup direct dolů. V každém dílu hudbou podkreslovaný naaranžovaný sexuální scény jak hetero tak nehetero (proč proboha mám koukat v každým dílu na postelový scény s chlapama?Nestačí to v jednom díle? Každej pochopí, že se mají rádi, ale v tomhle se Netflix fakt vyžívá...a nejen v tomhle seriálu), nezáživný, předvidatelný, naprosto zbytečně se objevující další zápletky, ikdyž je už jasné kdo to má na svědomí a hlavně nerozumím tomu, pro koho se točí druhá řada? Herecky taky žádný zázrak..Za mě, bohužel, ztráta času...

plakát

Fauda (2015) (seriál) 

Best of the best! Kdo má rád seriály typu Narcos nebo minisérie Chalifát, tak tohle je určitě nutnost. Syrově, naturalisticky a bez příkras natočený, autentické prostředí i herci, člověk má možnost nakouknout do mentality a podstaty problému Palestina/Israel. A napínavý to je tak, že člověk musí jet po více dílech, jeden je málo :)

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Když jsem viděl, že to je minisérie, kde jde o šachy, říkal jsem si, že to musím vidět už jen proto, abych si udělal předatavu jak někdo natočil o takové hře příběh. Je to jedna z těch minisérií, kdy by člověk nejraději skoulnul vše najednou, neuvěřitelné jak si režisér dal práci, aby divák neměl možnost moc odpočívat a samozřejme herci super. Jen škoda, že to není podle skutečné události, protože by mohlo být, věřil bych tomu, za mě 90%