Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (46)

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Zaplať pánbůh za druhou půli. Ta první byla utahaná a velmi prvoplánová. Pak se vše přeměnilo do strhujícího pergamenu.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Herecký koncert na téma jedné z nejsignifikantnějších událostí vůbec protkaný přesně tím nolanovským umem který známe. Posledních 20 minut je jen pro otrlé, a proto je těžké filmu dát plné hodnocení. Až do té doby je to ale nejgrandióznější režiserův počin vůbec.

plakát

Minulé životy (2023) 

Nepropracované, a s výjimou Artura, naprosto plytké postavy jednající s motivacemi, které jsou naznačeny mezi řádky jen neviditelným inkoustem. Jednoduše se pak děje, že se celý vývoj "děje" posouvá maximálně kvůli tomu, že si to tak na setu řekli, a ne kvůli čemukoliv co by divák mohl cítit. Jasně, scéna v baru je uchvatná, ale stojí za to koukat na tenhle snímek? Určitě ne.

plakát

Berlín (2023) (seriál) 

Král je mrtvý, ať žije král. Herecky i řemeslně na míle vzdálené La Casa de Papel. Herecký i produkční koncert.

plakát

Star Wars: Dobrodružství mladých Jediů (2023) (seriál) 

Tématem tohoto dramatu je brutální výcvik tzv. younglings, které během order 66 vidíme povražděny. Yoda se v tomto seriálu bojí sám obojovat s piráty, a tak využije svoje studenty a ukazují se i některé světlé stránky tohoto jinak mrzutého válečníka. Klíčové je si uvědomit, že dítě byste měli věnovat jediům co nejmladší (ideálně do 15ti let), protože jinak vám z něj Yoda nevychová žadného rytíře.

plakát

Andor (2022) (seriál) 

Trash, trash, trash, třetina dílu dobrá proložená trashem, trash trash, trochu trash. Všechno co jsme nenáviděli v Rogue One ochuzeno o to dobré z Rogue One. Trash, trash, trash.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) odpad!

Let's be honest. Děj tohoto filmu by se dal shrnout na půl věty. Celé to vzniklo protožee .... z nějakého důvdodu je potřeba z večerní pohádky udělat 3 nekonečné blockbusters plné nesmyslných bitev a nezvládnutého scénáře? S osmiletým odstupem je zde i samotné CGI hodně vyšeptalé a celé to je prostě jen laciná noční můra na kterou zapomenete hned po probuzení.

plakát

Julie, co by bylo kdyby… (2022) 

Totální bomba. Konečně Inception ve kterém je akce říznutá němotou a Šarlatovým písmenem. Zahráno a zrežírováno jedna báseň.

plakát

Physical: Sto statečných (2023) (pořad) 

Skvělá kulisa, když se učíte korejsky. Já se neučím protože Korea má pracovní lágry kde mučí lidi, ale přesto se mi líbí ta milostná pasáž mezi Seong-Jo-Ho a Jun-Ji-Pai. Viděli jste někdo lepší akční film?