Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Biografie (6)

Václav Upír Krejčí (herec)

10.02.2012

Václav Upír Krejčí se narodil 13.10.1955 v Rakovníku. Jeho profesní zařazení vydává nemálo položek a těmi jsou komik, herec, spisovatel, spíkr, dramaturg, scénárista, textař, zpěvák, fotograf a tak trochu renesanční člověk. Vystupoval v mnoha evropských, ba i dokonce asijských zemích - jmenujme alespoň některé jako např. Korea,… (více)

Matěj Forman (herec / režisér)

02.02.2012

Narodil se 23.srpna 1964 jako syn režiséra Miloše Formana a herečky Věry Křesadlové. Už jako několikaměsíční miminko si s bratrem Petrem zahrál ve filmu ZLOČIN V DÍVČÍ ŠKOLE, následovaly dětské role v sérii o rodině Homolkových. Vystudoval filmovou a televizní grafiku (VŠUP a Kolumbijská universita).Od roku 1984 společně s… (více)

Markéta Štechová (herečka)

02.02.2012

Herečka, zpěvačka a rozhlasová moderátorka Markéta Štechová se narodila roku 1983. Již v dětství působila v Dismanově rozhlasovém dětském souboru, poté jako patnáctiletá na televizních obrazovkách uváděla pořad pro dětského diváka ŽI-RA-FA v nedělních dopoledních hodinách. Později jsme ji mohli slyšet na vlnách radia Wave a v… (více)

Martin Hub (herec)

02.02.2012

Český kaskadér a herec Martin Hub se narodil v roce 1964. Patří k nejlepším českým kaskadérům. Původně byl sportovcem, od střední školy hrál fotbal a házenou, házel oštěpem, koulí a diskem, boxoval. Pak ale potkal zakladatele české kaskadérské školy Jaroslava Tomsu a o jeho osudu bylo rozhodnuto.Poprvé se objevil ve filmu POLNÍ… (více)

Ivan Vodochodský (producent / herec / režisér)

02.02.2012

Ivan Vodochodský se narodil 26.června 1963 v Praze-Krči jako prvorozený syn sládkovi nuselského pivovaru. Po absolvování základního vzdělání chtěl zkusit konzervatoř, ale přísný otec mu to zakázal. Začal se tedy učit na číšníka, později ho pro nešikovnost přeřadili do kuchyně. Vyučil se a dodělal si hotelovou školu. Poté ho… (více)

Sandra Nováková (herečka / scenáristka / producentka)

15.02.2007

Herečka Sandra Nováková se narodila 15. dubna 1982 v Praze. V dětství zpívala v Dismanově rozhlasovém souboru. Již od desíti let se pravidelně objevuje na televizních obrazovkách. Vystudovala Pražskou konzervatoř, obor hudebně-dramatický.Roku 1994 se svým bratrem Adamem Novákem vytvořili jedny z hlavních postav v seriálu BYLO… (více)

Reklama