Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (45)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

To už je ta prezidentská kampaň?

plakát

TPB AFK - Příběh the pirate bay (2013) 

Strhující dokument. Pro mne citovka - jsem člen České pirátské strany a film jsem jednou promítal v červnu 2013 na festivalu svobodných filmů v Žatci a jednou budu tamtéž ještě promítat v září 2013 podruhé. TPB! Díky za titulky příznivci českých Pirátů tnf ;)

plakát

Rallye smrti 2 (2010) 

Neviděl jsem žádný jiný díl a musím říct, že se jedná o průměrnou podívanou plnou sexy koček, nadřených vězňů a rychlých aut.

plakát

Konfident (2011) 

Nevím, co proti tomuto filmu všichni mají, ale mně to přijde jako smutný příběh smutné doby v zajímavém pojetí, kdo kde na koho práskal.

plakát

Náhradníci (2000) 

Očekával jsem něco na způsob novější Trestné lavice a jiných podobných ztřeštěností, ale opak byl pravdou a vcelku dívatelnou.

plakát

Do vesmíru se Stephenem Hawkingem (2010) (seriál) 

Konečně mi někdo pořádně vysvětlil jak je to s tím cestováním v čase a jak vlastně doopravdy vznikl ten náš vesmír ...a mimozemské civilizace si přeberte jak chcete.

plakát

Šmoulové (2011) 

Tvůrci si vymysleli vcelku průměrný příběh s nečekaným šmoulovatým koncem, ale jelikož pěkně zakomponovali šmoulí výrazy do našeho "newyorkského" světa, nebudu hodnotit příliš objektivně a přilepším jim...

plakát

Pevnost Boyard (1998) (pořad) 

už to není jako, když jsem byl malý kluk, ale stále je to hlavně a přeci Pevnost Boyard!

plakát

Kmotr (1972) 

Není lepšího filmu. Je to kult, je to vrchol filmařského umění.