Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (216)

plakát

AIKIDO - Street Story (2014) (amatérský film) 

Především je to přehlídka chvatů v akci. Možná jde o náborovou kampaň, možná ne. Každopádně tady nejde o žádný příběh, který má, ruku na srdce, trapný konec. Celé je to postavené jenom na tom, aby se tam ty lidi porvali a ukázalo se, co kdo umí. Přesto to ale není tak zle natočené. Právě naopak, je to koukatelné. Ale ta profláklá hudba. To se opravdu nedělá tohleto. Akorát se to tím shazuje. Zhlédnuto na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ZVDV_4xDh4o

plakát

Aj van tů bí jůťubr (2015) (studentský film) 

Krásně barevné, osvětlené .. toho makeupu možná trochu moc ale sranda :D Moc nechápu smysl těch dvou soch, co si povídají, klidně to mohlo končit tím výpadkem proudu :D

plakát

All about Luboš (2015) (studentský film) 

Snažil jsem se, co to jen dalo, ale taky jsem to nepochopil :D Je to velká škoda, protože všechny ostatní prvky, jako kamera, světla, barva, střih, herci, zde předvádí supr výkony.

plakát

Andělé všedního dne (2014) 

Je to fajn drámo. Celá myšlenka se mi líbí. Nejvíc se mi líbil zastavený čas, ten je udělaný přesně tak, jak to má být a přitom jednoduše, efektivně. I když mi celý film připadá, že je spíš taková trochu natočením rychlovka, nebylo to špatné. Co mě ale rozčilovalo, bylo to, že jsem ještě v půlce filmu nevěděl, které postavy spolu mají něco společného a po té půlce se ukázalo, že ta vztahová síť je tak nějak jinačí, a úmysl to asi nebyl. Zhoršovalo to orientaci v celém ději filmu.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Anděl Páně 2 je bezpochyby mnohonásobně lepší film než Anděl Páně. Už ne na televizní úrovni, ale na té filmové s příjemnějšími kulisy, sněhem i lepším scénářem a k tomu s nezapomenutelnými kouzelnými záběry vánočního městečka. I dobře zvládnutou postprodukcí, která se v českých pohádkách moc nevidí. Tradice už zase pokračuje :)

plakát

Ano, trenére! (2015) (pořad) odpad!

Super je Ano, šéfe! Aby ještě bylo Ano, trenére!, už není ono. Po dramaturgické stránce to nemá takový vývoj jako Ano, šéfe! Zde to nikam nespěje. Má to spíš možná blíž k dokumentu.

plakát

Apollo 13 (1995) 

Je to film, u kterého držíte palce hlavním hrdinům, aby se dostali zpět domů a možná i popřemýšlíte nad tím, co by se stalo, kdyby taková událost měla opačný konec. Režisér Howard si ale příběh drobně upravil, tak jako v jedné části filmu, kdy se astronauti pohádají potom, co vznikne v lodi problém (přestože k hádce nedošlo). Stejně tak jako věta: "Hustone, máme problém." je také jenom vylepšeným dialogem mezi posádkou Apolla a řídícím střediskem. Jsou to drobnosti, které v nás divácích upoutávají pozornost a zvyšují eskalující napětí.

plakát

Aréna Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

Ten člověk má evidentně konkrétní zájem o posílení nedemokratických zřízení.