Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Rodinný
  • Fantasy

Recenze (11)

plakát

Scooby Doo! Frankenhrůza (2014) 

Musím říct, že se jedná o svým způsobem o unikátní Scooby Doo-film. Velmi si na něm cením zrecyklovaných úryvků a postav z původních seriálů, v kterých si jistě polibuje každý, kdo na Scoobyho partě vyrůstal. Nechybí ani sarkastické opakování a narážky na klasické hlášky, situace a klišé této franšízy. Nemohu říct, že by se jednalo o nejlepší Scooby Doo film, každý jeho pokus o vtip byl vydařený a situačně pozměněná chování hlavních hrdinů mi místy nelezla na nervy, bezpochyby se však od těch ostatních liší a využívá rozdílné prvky vyprávění.

plakát

Darth Maul: Apprentice (2016) 

(spoiler) Ačkoli je minifilm sám o sobě vydařený, kvalitně zpracovaný, užíval jsem si ho a hlavně nám nabídl bližší pohled na život Darth Maula ve fázi, kdy se v něm ještě nachází kapka socitu a zábran, zjistil jsem, že mě čím dál více unavují a trochu i deprimují minifilmy a minikomiksy ze světa star wars, kde je již od začátku jasné, že v souladu s hlavní dějovou linkou nemají noví kladní hrdinové (obzvlášť, pokud se jedná o jedie) žádnou šanci na přežití a v tomto případě Darth Maul musí na 100% přežít. I přes to, že byl příběh předvíatelný a neměl prakticky jinou možnost konce, nepřišel mi zbytečný a musím říct, že na amatérský krátkometrážní film paráda!

plakát

The New Worst Witch (2005) (seriál) odpad!

Tak tohle byl nejotřesnější seriál co jsem kdy viděl! Samotná hlavní postava je otravná a iritující, stejně jako hloupé dialogy a nesmyslné zápletky. Původní seriál mi nevadil, ale tohle je hrůza!!!

plakát

Čarodějnice školou povinné (2001) (seriál) 

Tohle pokračování podle mě průměrného seriálu ,,Čarodějnice školou povinné'' se vůbec nepovedlo, ačkoli byl koncept zajímavý a mohlo z něj být vytěženo daleko víc. Celý seriál se snaží působit až moc vědecky a pokusil se o kombinaci si-fi a fantasy, což se příliš nepodařilo.

plakát

Čarodějnice školou povinné (2017) (seriál) 

Musím říct, že se v porovnání se staršími sériemi se jedná o mnohem kvalitnější seriál. Kromě lepšího scénáře (a samozřejmě efektů) odvedli i (často lépe obsazení) herci daleko lepší výkony. Všechny díly jsem zkoukl v průběhu jednoho odpoledne a ani jsem se tolik nenudil. Netflix se nového podání knižní předlohy rozhodně zhostil obstojně.

plakát

Vraždy v Midsomeru (1997) (seriál) 

Tenhle seriál prostě miluju. Je to jedna z mých oblíbených detektivek už díky své atmosféře klasického drbnami oplívajícího anglického venkova. Složité kriminální zápletky se zde většinou neobejdou bez méně než tří mrtvol. Sledování tohoto seriálu se pro mne stalo takovým ''víkendovým rituálem'':D Ovšem populace obyvatel musela v ''okresu Midsomer'' za těch osmnáct sérií značně klesnout - obávám se, že brzy už nebude koho vraždit :-( :D

plakát

LazyTown (2004) (seriál) odpad!

Už od první epizody jsem tušil, že tvůrce tohoto seriálu nebude úplně v pořádku, tento seriál plete hlavy dětem! Střeštěný záporák Robbie Rotten musí být hlavním předmětem jejich nočních můr a rozhodně ne pro jeho "zápornost". Šílená naivní dívenka s růžovou parukou...! Jediné, co lze na tomto seriálu nevytknout je nabádání dětí ke zdravé výživě a pohybu. Zbylou náplň bych však nazval až jako dětem nepřístupnou!

plakát

Avatar (2009) 

Velkolepý film poukazující na spojení člověka s přírodou a na současnou situaci kácení lesů na území Afriky. Výborná animace! Velmi dobře vytvořená bohatá zvířena Pandory, která každého zaujme. Nevím jak na vás, ale na mě udělal tento film opravdový dojem.

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Další dokonalý film ze studia Tima Burtona. Johnny Depp a čokoláda jsou geniální kombinace, o čemž jsme se mohli přesvědčit už ve filmu Čokoláda z roku 2000. Dokonalý film pro celou rodinu. Myslím, že i rodiče se příjemně pobaví. Příběh doplňují i roztomilí oompa lumpové a jejich legrační popěvky. Troufám si říci, že je i lepší než muzikálová verze z roku 1971, ačkoliv je mi jasné, že tenkrát ještě neměli stejné možnosti jako dnes.

plakát

Letopisy Narnie: Princ Kaspian (2008) 

Jsem poněkud zklamaný, první díl byl podle mne lepší. Nevím čím přesně to je...možná atmosférou.... i děj mi přijde poněkud slabší. Knihu jsem nečetl, nemohu porovnat. Místo hašteřících se bobrových je zde vlezlá hyperaktivní myš s mečíkem. Dobré vizuální efekty.