Reklama

Reklama

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

aa12 odpad!

všechny recenze uživatele

Nebylo co dělat tak jsem jen projížděl kanály a narazil jsem na tohle a byl to šok jak prase. Jsem zastáncem že člověk se musí občas podívat na nějakou blbost aby se odreagoval, ale tohle je tak dementní, úchylný a nechutný že ani nevim na jakou věkovou skupinu je to zacílené, jestli pro děti do jednoho roku nebo pro úchyly v důchodu. SRAČKA EXTRA UNION! ()

ProgLaney 

všechny recenze uživatele

Já moc nechápu vaše rozhořčený komentáře o tom, jak by se to mělo zakázat a jak to motá dětem hlavu. Co jako konkrétně motá hlavu?! Jak už tady někdo napsal - plní to účel, je tam dobro, zlo a do hlavní protagonistky se může leckjaký dítě vcítit, je to vesměs pozitivní. To, že vidíte Stephanie jako lolitku pro pedofily, jsou jen vaše asociace a tak trochu váš problém. Neříkám, že to musí mít extra vysoké hodnocení, v něčem to je opravdu až děsivě ulítlé, ale "odpad" je trochu moc,ne? To si zase někteří sofistikovaní filmoví znalci nechtěj přiznat, že byli taky děti...Jsou lepší dětský pořady, ale tenhle mezi ně zkrátka patří a myslím, že je i vcelku populární (nebo přinejmenším byl). ()

Reklama

Zmiu 

všechny recenze uživatele

nechápu nízké hodnocení. Ze seriálu znám hlavně písničky, které jsou hodně chytlavé. Na Islandu se tento seriál jmenuje Latibær, a je neuvěřitelně populární. Děti to prostě žerou. Motivy z tohoto městečka najdete všude. :-) Možná za ty odpady může anglické znění. Islandština je mnohem melodičtější. ()

Emperor1 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že mi to v mým věku přijde debilní, jako šestiletej bych byl možná nadšen ... i když si myslím, že bych i tehdy dost trpěl při pohledu na toho věčně skákajícího bimbase v modrým ... naštěstí existuje spousta jiných, mnohem inteligentnějších a vkus nekazících pořadů pro děti ... bodík za občas docela chytlavé melodie ... ()

pugs odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je úžasný seriál, kde hlavný hrdina skáče zo vzducholode a chce tým dokázať, aby sa malé obézne deti (samozrejme ako ja) začali hýbať, čo ma prinúti vstať a ísť sa napiť Coca-Coly. Príšerná nuda, príšerne trápne, príšerní herci, príšerné rúžové dievčatko a jej dom. -54/10... PS: Nemám rád pedofilného Sportakusa! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Rozpočet na každú epizódu bol približne 1 milión dolárov, čo je asi päťnásobok vtedajších priemerných nákladov na detský televízny program, čo z neho robí podľa Schevinga najdrahšiu detskú reláciu na svete. (Dyxon123)
  • První volbou do role Stephanie byla herečka Shelby Young, ale kvůli určitým omezením musela odmítnout. (Cheeker)
  • Tento seriál stanice Nickelodeon byl posledním seriálem, který odvysílala česká mutace Jetix. (Vitox)

Reklama

Reklama