Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Deník princezny 2: Královské povinnosti (2004) 

Nechápu to odpadové hodnocení. Romantickým filmům příliš neholduji, ale toto je rozhodně dobrý relax, dobré pokračování a vyústění jedničky.

plakát

Tanečník (2016) 

Velice dobře natočený dokument. Balet mě vůbec nezajímá, toto mě ovšem hluboce zasáhlo, hlavně jako matku dospívajícího dítěte. Jsem moc ráda, že jsem to zcela náhodou shlédla a určitě se časem podívám znovu, jistě několikrát. Rozhodně doporučuji všem rodičům, hlavně těm hodně cílevědomým co se budoucnosti jejich dětí týká, taky všem ženám bez rozdílu věku, je to neuvěřitelná pastva pro oči, ovšem se značně skříplým pocitem v hrudi, pokud vnímáte děj.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Nádherný zážitek se na tohle dívat... Každou minutu tohoto díla jsem si užila, nenašla jsem jediné hluché místo, herecké výkony výborné, Leonardo mé velice překvapil, Tom Hardy ještě víc. Zařazuju do mých oblíbených filmů na opětovné shlédnutí, až budu mít náladu se něčím pokochat. Pro milovníky přírody lahoda pro oči, kamera v tomto ohledu nepřekonaná. Příběh a hlavní zápletka spíš jednoduchá, což ale vůbec není na škodu, spíš naopak.

plakát

Hrana (2014) 

Dokument jsem viděla čirou náhodou, o tomto člověku jsem neměla dříve ani tušení. Chválím sousedy za naprosto profesionální výkon, toto je dokument jak má být, i přesto, že mě jeho skladby nějak obzvlášť nezaujaly. Na toto období let devadesátých mám obzvlášť nehezké vzpomínky, ja byla zrovna v rozkvětu a bylo velice těžké najít si protějšek nezdecimovaný drogami. I proto je Marek pro mě hlavně troska, nedokázal absolutně zareagovat na situaci, byl to psychicky silně labilní jedinec, sobec, kterých jsem v době dospívání viděla mraky a byla na ně naštvaná a stále částečně jsem. Byli mezi nimi talenti různými směry a zahodili svoje životy, což by tak strašné nebylo, ale jejich rodiny a přátelé, jejich protějšky, jejich pocity potom, to už je horší... Dokázali takto x lidem zničit život, to jsem viděla mnohokrát... Celou dobu jsem nebyla stavu pochopit, kde na heroin Marek vzal peníze, rodiče tvrdí,že jim nic nebral, nechce se tomu ani věřit. Jejich pocit viny jim nezávidím, obzvlášť když asi i potom viděli, že pokud člověka závislého na tvrdé droze necháme padnout až na dno, leckdy to pomůže.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Pro mě veliké překvapení, hru jsem nikdy nehrála, takže jsem neměla potuchy, co od toho očekávat. Určitě se podívám ještě někdy ráda znovu a už teď se těším na další díl. Úžasná hudba a konec.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Pěknej katastrofickej film o nákaze. Není tomu co vytknout, pro milovníky takových filmů lahůdka, jen mně chybělo vyústění pro společnost, ne jen pro jednotlivce.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Za poslední větu hvězda navrch. Jinak já tedy pointu hned neodhalila, musela jsem si počkat až na očividnou nápovědu ;-)

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Vidím prvně až teď, v době, kdy film vyšel, si moje vrstevnice rvaly vlasy, když Lea viděly, já se mu spíš vyhýbala. Moje chyba a předsudky, toto je jeho koncert, stejně tak i Deppa. Nádherný herecký výkon obou dvou.

plakát

Český žurnál - Pět zrození (2015) (epizoda) 

Doufám, že se dostatek žen podívá a u porodu si potom otec dokáže dupnout. Protože žena by se měla zaobírat sama sebou. Ta poloha vleže, nevybavenost pro ulehčení od bolestí (aspoň ten balon), proč porod vede doktor taky nechápu, odnášení mimina hned na dečku? Proboha proč... A ta zfetovaná rodička na závěr tomu nasadila korunu. Někdo si sice řekne, že jsou to zbytečnosti, že se to přežije, ale proč? Jde to i líp...nechat ženu být, zbytečne neotravovat a zasáhnout jen když ona sama chce nebo když se objeví problém. Neřekla bych, že je to strašení zatím bezdětných žen, spíš pohnutka k tomu, aby o výběru porodnice skutečně pečlivě uvažovaly. Ráda bych viděla dokument i z jiných porodnic, pro srovnání.Já sama mám zkušenosti se dvěmi a s jedním neplánovaným porodem doma, ty rozdíly mohou být skutečně až propastné.

plakát

Perverzáci (2011) 

Dobrá úchylárna. Nevěděla jsem vůbec, oč jde, takže jsem chvíli čuměla s vyvalenýma očima, druhou povídku jsem přeskočila, protože mné to přišlo ze začátku nudné. Ale asi se k ní vrátím a dodívám se. Ta první a druhá ok, i ldyž samozřejmě by šly udělat některý věci určitě líp, u obou pro mě překvapivý závěr, jen mně u poslední přišlo blbý, že nebyl záběr na ta psiska, co vlastně dělají...