Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (126)

plakát

Forrest Gump (1994) 

Tento film u mě zůstane navždy legendou mezi filmy. Tom Hanks tu předvedl jeden z nejlepších hereckých výkonů všech dob a právem za to dostal oscara. Všechno je v tomto filmu naprosto dokonalý. Herci, scénář, kamera prostě všechno. Krásný a dojemný film nic víc k tomu nejde říct.

plakát

Bojovník (2015) 

Skvělý boxerský film. Ani jsem nečekal, že Jake Gyllenhaal by dokázal zahrát roli boxera tak skvěle. Je to prostě borec a i všichni ostatní tu předvedli výborné herecké výkony. Hodnocení 72%.

plakát

Creed (2015) 

Když jsem se koukal na film Creed, připadal jsem si jako malý kluk, co vždycky fandil Rockymu. Sice už tady nebojuje Rocky, ale Creed, i přesto mě to strašně bavilo a strašně moc jsem fandil. Je to skvělý film. Hodnocení 75%.

plakát

Kmotr (1972) 

Kmotr je dokonalý film a už jenom to, že má 92% to dokazuje. A já s tím souhlasím, protože každý koho baví tyhle mafiánské filmy, u toho prostě musí mít orgasmus. Bohužel ale pro mě, já nejsem typ člověka, kterého tento typ filmů zajímá a mě to opravdu mrzí, protože kdyby mě to alespoň trochu bavilo, možná bych se do toho dokázal vžít a a hned bych tomu dal lepší hodnocení. Hodnocení 64%.

plakát

28 dní poté (2002) 

Mám-li to srovnat s úsvitem mrtvých od Zacka Snydera, tak je toto opravdu velká sračka. Začátek je skvělý, zaujalo mě to a já jsem nemohl odtrhnout oči. Takhle to bylo asi do poloviny filmu. Pak jsem se začal nudit, vůbec mě to nebavilo a začala z toho být obrovská slátanina. Jsem opravdu VELMI ZKLAMÁN. Hodnocení 31%.

plakát

Jumanji (1995) 

Rodiče mi vždycky říkali, že když mám vlastní názor, ať si za ním stojím a ať kašlu na názory ostatních. Vždycky jsem se toho držel, měl jsem vlastní názor a pochopil jsem názory ostatních. Ale tento film je tedy výjimkou. Bohužel nechápu, jak se tahle sračka někomu může líbit. FUJ HNUS. Hodnocení 1%.

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

K tomuto seriálu se ani nemusí nic moc říct. Stačí říct jednoduše dokonalý seriál. Už jsem ho viděl několikrát a vždycky jsem se u každého dílu zasmál. Hodnocení 99%.

plakát

Star Trek: Nová generace (1987) (seriál) odpad!

Vždycky když v televizi vidím ty příšerné ksichty z tohohle příšerného seriálu tak se mi chce zvracet. Fuj příšernost. Hodnocení 5%,

plakát

Gran Torino (2008) 

Mel Gibson si režíroval a zároveň si zahrál hlavní roli ve filmu Statečné srdce. Tady to samé udělal Clint Eastwood a musím říct, že to dopadlo stejně dokonale. Scénář je perfektní, Clint Eastwood má skvělé hlášky a já jsem hltal každé jeho slovo, herci jsou skvělí, příběh je také skvělý. Clint Eastwood si za tento film zasloužil Oscara. Mrzí mě, že jsem to neviděl už dřív, ale na druhou stranu jsem zase strašně moc rád, že jsem po dlouhé době konečně zase viděl dokonalý film.