Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (105)

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Asi zacinam byt solidni oldschool, ale tohle bylo fakt otresne. V hlavni roli Skoda 120, pak nejaky defaultni padouch, ktery chtel zase znicit cely svet a banda hrdinu, kteri hlaskujici 100x slysene americke klise hlasky. A nejlepsi je lucistnik, ktery dokaze holou rukou prorazit telo kovoveho robota. Usetrete si cas, prectete si Verbaluv komentar a vykaslete se na tento film.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Prvni hodina neuveritelna nuda, konec obstojny. Proste typicky Holywood, vsechno kvuli sve hamiznosti zkazi. Ani si nepamatuju, ze by nejaka trilogie byla s kazdym dalsim dilem lepsi.

plakát

Otčina (1994) (TV film) 

Slabota. Puvodni knizni predlohy (ktera byla nesrovnatelne lepsi) se to drzelo asi tak z 20%. Zbytek si uplne vycucali z prstu. Herecke vykony prumerne, filmarina, scenar, strih, ... tezce podprumerne. Skoda, skoda, melo to potencial.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Zatim nejlepsi ze vsech X-Men. Mohlo to byt klidne jeste temnejsi a mene americko happyendove pompezni.

plakát

Interstellar (2014) 

Vizualni stranka super. Zbytecne dlouhe. Hudba chvilemi vynikajici, chvilemi odyseovsky vlezla. Na konci dospejete k WTF momentu. Rekl bych, ze bratri Nolanove uz se asi prilis zahledeli do sveho uspechu a chybi jim sebereflexe, nebo jedou na poradnych drogach.

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Totalni narez, neni co vytkout. Shlednul jsem to dvakrat a klidne bych dal i potreti. Zapletka jednoducha, souboje dokonale. Asijske obliceje a jmena jsou jeden jak druhy, ale to vam vubec nevadi, protoze jedni maji policejni uniformy a druzi ty vagusovske. To je k deji vse, akce zacina, drzte si klobouky.

plakát

Zátah 2 (2014) 

Z pocatku to tak nevypadalo, ale nakonec byl prvni dil lepsi. Predpokladam, ze to bylo protoze spousta lidi v prvnim dile postradala lepsi dejovou linii. Nicmene dvojka uz ma toho deje zbytecne moc. Ukazalo se, ze kdyz je na jedne strane jeden ultrahustej nesmrtelnej kladas a na druhe nekonecnej proud neschopnych zmetku - ze to je pro patecni vecer na unavenej mozek ta nejlepsi vec a toho se meli tvurci drzet i ve dvojce. I tak ale musim ocenit zacatecni bahenni bitku ve veznici a ten vyrovnany souboj v kuchyni.

plakát

Noe (2014) 

Kdyby to nebylo tak silene dramaticke a nechteli se na te lodi vsichni vzajemne povrazdit, tak by to byla i dobra fantasy, ale po tom slusnem zacatku mi zustal akorat neprijemny pocit z konce.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Slušné, velmi slušné. Ze začátku si člověk musí zvyknout na takový velmi pomalý styl, až by se chtělo říct nudný. Ale nudný není. Graduje jen velmi pomalu. Má to temnou atmosféru a určitě to stojí za to. Jediné co bych možná vytknul je malá komplexnost a vlastně není proč to někdy shlédnout znova.

plakát

Tohle je válka! (2012) 

Mne to prislo hodne zabavne. Malokdy se u dnesnich cim dal tim vulgarnejsich komedii ma divak cemu zasmat. Tato komedie jde nastesti proti proudu. Otazka na zamysleni, opravdu vam prijdou Millerovi na tripu lepsi?