Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (113)

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Myslím, že fakt, že hype vždycky přinese hodnocení 80+ vypovídá víc o divácích, než produkovaném "obsahu". Ale čemu se divit, když je tu nejoblíbenější režisér Christopher Nolan.

plakát

Jedna rodina (2022) (seriál) 

Další z nekonečné řady českých konverzačních seriálů "ze života". Na nic jiného ale v ČR stejně nejsou peníze, nezbývá, než čekat na Bod Obnovy.

plakát

Vřískot 6 (2023) 

Pro hloupé Američany dávno dobrý.

plakát

The Last Voyage of the Demeter (2023) 

Pardon, já rozumím všem těm kvótám a dalším současnej nesmyslům, ale to do prčic nemohli Coryemu vymyslet lepší úlohu, než hrát sci-fi černýho doktora ještě z Londýna? Vy moderní film mejkři prostě nejste a nikdy nebudete normální. Co se týče zápletky, ta je komediální, ta bárka nevypadá jako Titanic, že by nemohli najít jednu zrůdičku spící v rakvi, vytáhnout  ji na denní světlo a otevřít víko. No nic no.

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

Seriál, ve kterém by z 90 % mohly figurovat moje scénáře a nikdo by nic nepoznal. Jinými slovy, společně s autorem máme podobný pohled na svět a moderní technologie, které nás postupem času pohlcují, protože jsou dobrý sluha, ale špatný pán.

plakát

Renfield (2023) 

Pro koho se tyhle filmy točej? Pro průměrný Američany? No potěš koště teda.

plakát

Když se všechno po*ere: Woodstock 99 (2022) (seriál) 

Hele když to tak shrnu, kromě válení se ve fekáliích a sem tam nějakém znásilnění (statisíce lid + alkohol a drogy udělají své, je to de facto statistika, což je sice cynické, ale reálné) se vlastně nic zase tak zvláštního nestalo. Velké fesťáky s sebou vždy přinášejí spoustu problémů a Netflix by stejně tak mohl natočit dokument o MOR, kde jednu holčinu přejel vlak, protože pravděpodobně spala na kolejích. Ale téma vydojili na kost to zase jo. Jen se člověk nemůže zbavit pocitu, že se vlastně nemluví o ničem speciálním.

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

Seriálu to nic nepřineslo, jen woke agitka bez hlubšího smyslu, která navíc vyústila v něco úplně jiného, než jaké byly události ve hře.