Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milan přichází za Jolanou s tím, že má partnerku a víc peněz než ona. Hodlá se soudit o děti a je jí nejspíš jasné, jak to u soudu dopadne. Vydírá ji. Jolana se nedá, snaží se najít nějakou půjčku, bojovat… Ale když se to doslechne Honza, vyjede po Milanovi. Nejdřív slovně, ale nemá problém i s fyzickou obranou Jolany. Získá si tím její srdce nebo naopak? Zhrzený Martin se po rozchodu s Eliškou změnil a hodlá Marmeliškám jen co nejvíce uškodit a při tom si ideálně přijít i k nějakým penězům. Nejen, že chce zpátky po Elišce všechny finance, co jí kdy půjčil, ale hodlá s pomocí svého kumpána vzít recepty na nejnovější řady marmelád a předat je konkurenci Marmelišek. Damián se snaží Elišce finančně vypomoci, ale protože je to kavalír, zkusí to narafičit tak, aby se jeho vyvolená nedozvěděla, že jsou finance přímo od něho. Vztah Elišky a Damiana začíná nabírat na oficiálnosti. Ale zbývá otázka… Jak všechno vysvětlit v minulosti pruské princezně Frederice? (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

FaithZombie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděla jsem zatím všechny díly, ničeho nelituju a za nic se nestydím. Dobře se bavím, i když možná ne tím způsobem, jakým tvůrci zamýšleli. V každém případě nechápu lidi, kteří mají potřebu sem stále házet odpad, když existuje úplně jednoduché řešení: pokud s tím máte takový problém, prostě se přestaňte dívat. Je to úplně neškodná soap opera a ne, rozhodně to není ten nejhorší seriál, co jsme v Česku vyplodili. Od počinů typu Ordinace nebo Ulice je to na míle daleko. Už jen proto, že tady měli tvůrci dost soudnosti alespoň na to, aby si řekli, že dvanáct epizod na sérii opravdu stačí. ()

Alfréda odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muž dostane ultimátní dar cestování časem. Obává se, že tento dar již brzy vyprchá. Na jeho využití má poslední dny, hodiny - kdo ví. Má možná jako jediný na světě příležitost zabránit rozpadu monarchie, epidemii moru, zastavit války, objevit elektřinu, dát své době moderní technologie, dobýt vesmír. A on raději stráví poslední vzácné chvíle v budoucnosti piknikem s Emmou Slaninou někde na travnaté ploše v Praze. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc pěkný díl. Právě se nacházím v romantickém rozpoložení a díky tomu jsem z dnešního dílu nadšená. Konečně došlo k projevům lásky a láskyplným gestům mezi Eliškou a Damiánem. Nějak jsem si Emmu a Roberta v té romantické rovině na začátku seriálu neuměla představit, ale líbí se mi spolu. Sluší jim to spolu. Vypadají tak něžně a zamilovaně. Ano, i Emmě tu zamilovanost v seriálu věřím. A navíc bylo v dnešním díle několik zajímavých momentů, které jsou a budou určitě důležité pro další epizody. Stále mě baví paní Syslová. Anna Dvořáková s Honzou Komínkem jsou zábavní. Působí jako sehraná dvojka. Hana Drozdová je skvělá. I Martin Písařík hraje dobře. Někdy je mi ho až trošku líto, jak mu dává Jolana (Michaela Dittrichová) zabrat. Já jim fandím. A opět si musím postesknout, že mě mrzí, že si hned teď nemůžu pustit další díl. Vlastně bych klidně dojela celou sérii až do úplného konce. Protože mě v tuhle chvílí fakt zajímá, jak to všechno dopadne. Poprvé přidávám nejen komentář, ale i hvězdy. Vidím to na lepší tři. ()

silv_r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomoc. Kolega v práci mi dal login, abych byl už konečně v tandemu. A jsem moc rád, že to udělal. Protože tohle byl regulérně nejlepší díl. Poté, co jsem se přestal snažit chápat paradoxy v čase, je seriál o dost lepší. A je zajímavé, že za takovou krátkou dobu lze pozorovat radikální character development. Damián je celý seriál slušňák, férový chlap, ale v tomto díle ukázal, že je taky docela sigma bad boy. Napříč dílem lze pozorovat Damiánův naprostý kolaps veškeré etiky. Nejdřív přišla tykačka, hned poté šukačka. A hnán postkoitálním adrenalinem dal přes držku bejvalýmu Elišky. No a pak šel na trávník, i když na něm správa hradu psala, že se na něj nemá chodit?? Plus už je mu jedno, že nemá nic přenášet minulostí, přenesl toho hromadu sem a tam a city Frederiky jsou mu taky ukradené???? A toto sobectví nyní jak magnetem přitahuje na lidi kolem sebe, kdy stáhl vzdělaného alchymistu na svou úroveň , který přijde s říčním kanálem díky mapě z budoucnosti (bootstrap paradox btw ale jak říkám, už se nesnažím najít logiku). Jeden by až skoro tvrdil, že jde o jasný efekt moderní doby, korumpující něžné charaktery minulosti. Že společnost 21. století ztratila zájem o ctnostný život a místo elegancí jsou dnes na hradech pouze laciné výstavy jezevčíků. Možná. Troufám si však tvrdit, že jde o důsledek Damiánovy zamilovanosti. V lásce a válce totiž neexistují pravidla. A už vůbec ne opálená hruď. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama