Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (2 753)

plakát

Stalled (2013) 

Po pravdě řečeno nový žánr je na světě.Sice první vlaštovka,ale WC Horor vskutku impozantní.Více takových,dám si na wc obrazovku a vyhřívaný prkýnko.

plakát

Let It Snow (2020) 

Krásný vizuál,dobrá kamera,ale to je vše co můžu kladně hodnotit.Film sám o sobě mě po pravdě řečeno nezaujal ,spíše už jsem pouze sledoval filmovou krajinu ,ale rozhodně tento snímek nezatracuji.

plakát

Zásah (2016) 

Velmi dobrý akční filmík,u kterého se opravdu neusíná.

plakát

Zrozen k boji (2004) 

Taková akční blbůstka,ale zkouknout se to dá.

plakát

Antebellum (2020) 

O horor zřejmě ani nejde,ale cítím tam černošskou propagandu a to se mě v žádném případě nelíbí.Na druhou stranu musím vyzvednout herecké ztvárnění postav a kameru.Pro běžné konzumenty film nelze doporučit.

plakát

Jailangkung 2 (2018) 

Průměrná duchařinka o dívce,která najde kazetu,kde zjistí komunikaci s duchem své matky kterou nikdy neviděla a pokusí se stvořit svůj takzvaný Jailangkung,aby se se svou matkou spojila.Pár okamžiků je skvělých,sem tam i zamrazí,ale víc než na průměr to opravdu nemá.

plakát

The Owners (2020) 

Průměrný filmík,který mě nechal zcela chladným a slůvko horor je zde spíše zavádějícím termínem.

plakát

Malý řezník (1997) 

Tento film si pustím znovu opravdu až v 60 letech.Jakkoliv jsem přemýšlel o tomto filmu,prostě jsem nenašel nic,co by mě zaujalo nebo stálo dál plýtvat mýma neuronama.A jednak mě zmátl plakát,který nechápu a to mě překvapilo.

plakát

Everybody Loves Sunshine (1999) 

Tento snímek není u nás moc známý a proto jsem se spíše zaměřil na D.Bowieho.Role stárnoucího muže,kdysi zřejmě esa v určitém gangu se zhostil celkem libově.Chce udržet klid mezi Triádami a gangy z ulic.Ovšem dutost scenáře a ne moc akčnosti tento film posouvá na průměr .