Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (29)

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Dvě totálně nezodpovědný a otravný "puberťačky" s inteligencí čtyřletýho dítěte se rozhodnou vylézt na vysílač. A to ještě nepřipravený, bez vybavení a nulovou znalostí jak se jistit. Jak to asi může dopadnout... Pokud vám nevadí ne moc chytrý béčko, u kterýho nemusíte přemejšlet (jako hlavní hrdinky v něm), a stačí vám jen pěknej vizuál, tak si to asi klidně pusťte.

plakát

Landmine Goes Click (2014) 

Námětem mi to připomíná Noctural Animals. Po všech stránkách teda mnohem horší zpracování, ale tou hnusnou, drsnou, syrovou atmosférou docela podobný. Takže i tak si asi po tomhle budu muset ještě pustit nějakou pohádku, abych dneska vůbec usnul.

plakát

Očista (2013) 

Námět né moc uvěřitelnej, ale zajímavej. Provedení strašný - neustálý nelogický chování postav, klišé každejch 5 minut a neskutečně otravnej kluk s neskutečně otravnýma vlasama a neskutečně nízkym IQ. Nejsympatičtější postavou celýho filmu je paradoxně hlavní záporák, kterej neni, narozdíl od rodiny Sandinů, úplně vypatlanej idiot. Doufam, že další díl je o tom, že někdo dorazí zbytek týhle povedený rodinky. Nebo aspoň toho kluka.

plakát

Kate (2021) 

Takovej John Wick se šťávou v hlavní roli. Za mě super akčňák, kterej měl spád a bavil mě od začátku do konce. Moc nechápu, že to má pod 60 %.

plakát

Živý terč 2 (2016) 

2 hvězdy. Ale jen proto, že to může bejt dobrá picí hra: Piješ vždycky, když je tam zpomalenej záběr. (Když se nechceš úplně sejmout, tak můžeš pít každej třetí.)

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Tolik otravnejch postav v jednom seriálu jsem ještě asi nezažil. Ale určitě to stojí za podívanou. (4* s odřenýma ušima)

plakát

Kostka (1997) 

Námět super, ale to je asi tak jediný pozitivní na tomhle filmu. Herecký výkony a dialogy byly místama fakt tragický a k tomu se ještě i samotný postavy chovali nelogicky a nekonzistentně. Působilo to na mě jako takovej studentskej film. ...a nebo divadelní hra se špatnym scénářem.

plakát

Circle (2015) 

Koncept dobrej, ale provedení celkem bída. Občas trochu nelogický a doteď jsem nepochopil jestli to má nějakou hlubší myšlenku a jestli to scifi prostředí nebylo úplně zbytečný. Každopádně to ale hezky ukazuje předsudky a zabedněnost některých lidí. Proto bych to asi i úplně nenazval hororem, protože u hororu vám většinou vadí, když někdo umře. Tady bylo plno otravných lidí, u kterých jste pak spíš byli rádi, že už je nemusíte poslouchat. A když umřel nějakej neotravnej člověk, tak vám to bylo tak nějak jedno, protože jste si k němu nestihli vybudovat nějakej vztah za těch pár sekund/minut, co se tam objevil. ...Celkově bych to hodnotil jako takovej nudnější a "oddechovější" (:D) The Platform.

plakát

Lupin - 4. kapitola (2021) (epizoda) 

Scénáristi to začali trochu flákat. V tomhle díle bylo až moc face-palm momentů.