Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (246)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Akční jednohubka s Mary Elizabeth Winstead, které tyto role zkrátka v pohodě uvěříte. Už v Počátku Věci byla výborná. Tady navíc vypadá jako by z oka vypadla Ripleyové. Film neobsahuje vůbec špatné akční scény, přičemž jedna z nich zhruba uprostřed filmu s parádní hudebním podkresem krásně vyčuhuje. 60% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další ze série feministických akčních jednohubek, kde účel světí prostředky. Mary Elizabeth Winstead tu sice po celou dobu filmu není ani na chvíli sexy, byť ji mám normálně docela dost rád, ale za to se tu prohání v takové stylové divočině, která ze začátku má náběh na filmy Roberta Rodrigueze, aby se nakonec ustálila do klasického béčka. Ale na tři hvězdy se to i pro ten japonský feeling gangsterských záležitostí překousnout dá. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film vyzeral, ako by bol natočený v roku 1945. USA práve zhodili atómové zbrane a ovládli Japonsko. A tak nám tu jedna #metoo ženská rozbíja všetkých chlapov a rozkazuje jednej malej šikmookej a Harrelson normálne že velí samotnej Jakuzi. A Japončíci len so sklopenými ušami čakajú na svoj osud. Veru tak. Ako z roku 1945. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je poslední z party "Holky a jejich dny" a musím tedy říct, že tenhle film sem si schválně nechával, jako poslední, protože sem si od něho sliboval, že to bude velký a krvavý. A krvavý to tedy je, ale to je asi tak vše a hádáte správně že tomu chybí, příběh, nějaký spojení s postavami a akce. Jako akce tady je a bitka v restauraci je špica a neotřelá bitka s hošanem, taky má svoje kouzlo, ale zbytek akce je střílení a né zrovna moc dobrý, originální a nebo napínavý, prostě takové tuctové. A byť nějaký ten zvrat ve filmu je, tak to nemělo takový ten efekt, jaký to mělo mít. K postavám, sem nějak nepřilnul a bylo mi tedy jedno, kdo dřív umře a to je škoda, protože herci to sou dobrý, ale asi to bude tím, že scénář psal někdo kdo má za sebou jenom jeden zázrak. Největší radost, mi asi tak udělalo vidět BAND-MAID ve filmu, jejich hudba je jako balzám na duši. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Za mě fajn akční jednohubka, Mary Elizabeth Winstead je má oblíbená herečka a tady ta role jí sedla. Film je po akční stránce kvalitní a i ten příběh není tak špatný (až na ten překombinovaný konec), ale spíše mi úplně nesedl styl, jakým to bylo natočeno (např. na začátku filmu ta honička, to moc reálné nebylo, spíše jak z počítačové hry). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Členky japonskej heavy metalovej skupiny BAND-MAID si vo filme zahrali samé seba. (beso74)
  • Nealkoholický nápoj Boom Boom Lemon, ktorý Kate (Mary Elizabeth Winstead) hľadá , by ste hľadali úplne zbytočne. Je to fiktívna značka vymyslená len pre tento film. (beso74)

Reklama

Reklama