Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Fantasy
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

Nechápu, že už někdo nevymyslel vymazávání seriálu z hlavy..pak by se každý mohl znova dívat a dívat na to u čeho strávil několik hodin zábavy a pořád by to bylo jako kdyby se koukal poprvé.. Takové ty dost na nic pocity když dokoukáváte poslední minutu skvělého seriálu, o kterém víte, že už nemá další pokračování.. Jó Lambertovi a Fosterovi budete mi chybět! Jeden z nejlepších seriálů..vůbec 10/10

plakát

Hra o trůny - Lev a růže (2014) (epizoda) 

Jo! Konečně! Na tohle jsem čekal od začátku! **SPOILER ALERT** Kdyby to šlo, přidal bych k pěti hvězdičkám i Joffreyho srdce. Sláva bohu, díky. **SPOILER KONEC** Ale ne.. epizodu samotnou o sobě hodnotím výborně. Opět skvěle zpracované po všech stránkách.. Díky konci této epizody hodnotím 11/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

plakát

Hra o trůny - Valar Morghulis (2012) (epizoda) 

Výborné zakončení druhé série. Výjimečnost tohoto dílu stoupala každou minutou. Kdybych chtěl aby se každý ještě před sledováním dozvěděl, co se stane v tomto díle, psal bych tento komentář ještě zítra. Jak se již v obsahu píše, koncem tohoto dílu zazní "trojí hrozivé zatroubení" a řekl bych, že do dalších dílů se mám čeho bát. Velká hromada obratů v příběhu, které by snad nikdo nečekal, výborné zpracování a celkově to bylo prostě super! Hodnocení epizody - 10/10

plakát

Hra o trůny - Oheň a voda (2012) (epizoda) 

Jednoznačně nejlepší epizoda druhé série a možná i několika dalších, ke kterým jsem se zatím nedostal. Několik skvěle zpracovaných scén a efektů. Snad jediná epizoda druhé série, ve které se něco dělo. A "král" Joffrey opět nezklamal. 10/10

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Od zhlédnutí traileru jsem se na film velmi těšil. Čekal jsem dechberoucí scény a celkově velmi zajímavou podívanou. Bohužel opak je pravdou. Nemohu vytknout ani jednu věc ohledně prostředí, kostýmů a aut, ovšem co se týče scén, kde bylo použito "zrychlení".. nebo celkově divných scén hlavně kvuli kameře..to už mě docela odradilo.. To je asi vše co jsem chtěl napsat.. Film bych ohodnotil tak na 65%... něco mezi 3-4 hvězdičkami, nebylo to až tak strašně, že by mě to nebavilo nebo bych to musel vypnout takže dávám 4 hvězdičky s odřenýma ušima.

plakát

Počátek (2010) 

Od tohoto filmu jsem očekával víc. Delší dobu jsme měl v plánu se na něj podívat a stále jsem poslouchal jak je možné, že jsem ho ještě neviděl, že je to mistrovské dílo. Film sám o sobě se mi velmi líbil. Velmi zajímavý příběh a výborný herecký výkon, jak ze strany Lea, který vždy podá výborný herecký výkon, tak i ostatních herců. Bohužel pro mě film nebyl tak zajímavý, abych u něj vydržel 140 minut. I přes mé výtky jsem si sledování filmu užil a byl to nepopsatelný zážitek. Filmu dávám s velkým váháním pět hvězdiček, protože si mě dokázal získat hlavně v posledních pár minutách filmu, při uvažování zda se totem přestane točit, nebo ne.

plakát

Interstellar (2014) 

Film, který si zaslouží pět hvězdiček. Nejen za příběh, provedení, ale hlavně za výborný herecký výkon. Scény, kdy Matthew volá se svojí dcerou, nebo ji potká na konci filmu, byly opravdu výborně provedené. Dokázaly v člověku vyvolat takový pocit smutku. Film se mi líbil, ale divák u něj musí hodně přemýšlet a dávat pozor, aby příběh pohochopil.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Další díl ze série Rychle a zběsile, jednoho z mých oblíbených filmů. Tento díl nebyl tak dobrý jako ty předešlé. Přece jen když na vás spadne patro parkoviště a vy se zvednete a jdete dál.. To už je docela blbost. Máte ruku v sádře, ale koho to zajímá prostě si ji strhneme. No asi jediné výtky k tomuto filmu. Příběh byl zajímavý a provedení také. Jako velký fanoušek se velmi těším na další díl, který bude snad o něco lepší.

plakát

Babadook (2014) 

Nejsem zrovna největší fanoušek hororů. Na tomto filmu mě velice zaujal trailer a něco mi v hlavě řeklo, že to prostě musím vidět. Nelituji toho, že jsem se podíval. Když už se dívám na horor, měl by to být takový typ, který ve mně vyvolá takový zvláštní pocit, ne jako takové ty laciné "jumpscary". Babadook byl velmi dobře propracován jak ze stránky příběhu, tak i efektami. Film jsem ohodnotil čtyřmi hvězdičkami, začátek mohl být lepší.

plakát

Creed (2015) 

Jakožto fanoušek série Rockyho mě film Creed velmi zaujal. V tomto filmu se mi líbilo jak skvělé obsazení herců, tak výborně vymyšlený příběh. Film ve mně probudil takový zvláštní pocit.. motivace a úspěchu. Myslím si, že Silvester v roli trenéra odvedl výbornou práci a rád bych ho viděl i v druhém díle. Hodnotím pěti hvězdičkami a chválím dobře odvedenou práci.