Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (153)

plakát

Druhý život (2011) (seriál) odpad!

Tahle debilita ála Šeherezáda že je slovenský výplod? to jako nestačí ty turecké, bulharské, peruánské, argentinské a mexické zhovadilosti typu Chosé nepřijel? Bože... Proč?!

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Knížka je napínavá, má spád, je zajímavá a baví mě. Totéž bohužel o filmu říct nemůžu.

plakát

Casino Royale (2006) 

Nejhorší Bond ze všech (myslím představitele). Nemám ho nijak extra ráda ani jako herce, ale prostě tohle je role, na kterou nemá, a do které se hlavně ne-ho-dí! Má ksicht na ruské záporáčky, ale rozhodně ne na to, aby zahrál elegantního britského agenta. Jsem naštvaná, zklamaná a smutná a jdu si pustit tak desetkrát za sebou Zlaté oko, abych si zvedla náladu.

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) 

Nooo... tady neplatí že dvojka je výrazně horší než jednička. Obojí je výrazně špatné. Postavy se chovají jak v tý nejdebilnější telenovele. Více zde.

plakát

Prometheus (2012) 

Z toho začátku jsem si vcelku kecla na p*del, škoda, že si Prometheus neudržel nasazené tempo až do konce. Více zde.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Strašná, nudná a natahovaná debilita. Jeden těch filmů, u kterého vážně nechápu vysoké hodnocení a říkám si, jestli jsem viděla to samé, co ostatní uživatelé. Půlka scén byla o oněch (promiňte mi to slovo, nemám ho ráda, ale sem se pravdu hodí) "wtfozních" momentech, ovšem ne v tom slova smyslu, že vás to posadí na zadek, ale v tom smyslu, že si říkáte, a tohle jako do háje myslí někdo vážně??? Navíc ač jsem měla Kristen i vcelku ráda, a po upírské sáze mi nevadila, tak teď mi leze na nervy - vzhledem k tomu, jak se furt tvářila (zcela totožně jako v upířím nesmyslu, pochybuju už, že má více jak jeden výraz) jsem čekala, kdy vyleze diamantovej Eda. Více zde. P.S.: Sněhurka odříkává otčenáš... smích. P.P.S.: musím poznamenat, že Sněhurky proslov před závěrečnou bitvou pro mě skutečně je dosud nejhorším co jsem viděla a slyšela. P.P.P.S: Tahle shiťárna má druhej díl??? Proč??! Bůh nás ochraňuj..

plakát

Králova přízeň (2008) 

Táta od Boleynů byl nejhůře obsazená postava vůbec. Mám radši toho ze seriálu Tudorovci, tohle byl takový neslaný nemastný trouba.A stejně tak bratr manželky pana Boleyna, vévoda z Norfolku, byl sice hnusnej slizoun, ale nevěřila jsem mu nic. Scarlett sice zahrála naivku a neviňátko krásně, ale Mary byla slušněji řečeno pěkná běhna (ale to už se dostáváme k věrohodnosti z hlediska historického, zůstaňme tedy u toho, že to zahrála slušně). Až do té doby, než se Anna vrátila z Francie, se mi to i líbilo. Ale jednak se na ní vubec nic nezměnilo, nevím co dalo králi jeho novou posedlost. Navíc do ní měl být blázen, měl být schopen pro ní udělat cokoliv. Tady bylo zcela zřejmé, že zas tak hotovej do ní nebyl, a že jí téměř znásilnil aby dostal co chtěl, ok, ale kvůli tomu si jí přece nemusel brát, naštvat si papeže, kutit odluku círvke atd. No, takový průměr.

plakát

Šunka, šunka (1992) 

Trochu šouplej film, ze scény kdy Javier rve česnek čuníkovi do zadku se mi dělá zle ještě teď, kdyby ho tam všichni pořád nežrali, a nekonverzovali mezi sebou stylem "Dej mi česnek!" "Jsi na něj připravená?" "Ano!" a pak si dáme jednu česnekovou pusinu (ňami) koukalo by se mi na to o moc líp.. Bez těch česnekových nesmyslotin okolo lehce telenovelská zápletka, každý souloží s každým, jinak celkem zajímavé, vidět začínající Penelope Cruz i Bardema.

plakát

Iron Man (2008) 

Hodnocení jsou pouze a jen za Roberta, protože na něm film stojí i padá. Za sebe musím říct, že jsem čekala trochu víc, ale i tak tohle zůstane věcí, kterou si občas ráda pustím, nebo pokud pujde v telce, nechám jí běžet.