Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Avatar (2009) 

Tak Avatar (3D) nezklamal, ale ani nijak zásadně nepřekvapil. Po vizuální stránce naprosto úchvatné...téměř geniální, ale scénář je pro mě jednoznačným mínusem.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Jsem vcelku překvapena. Po mdlé Šifře, která byla pro mě značným zklamáním, se mi Andělé jeví mnohem lépe. Opět sice nejde o žádné veledílo, ale klasickou odlehčenou dobrodružnou výpravu. Film má ale vcelku švih, dá se na něj příjemně koukat. Tom Hanks ani Ewan McGregor, neurazí... Snad jen tu závěrečnou 10minutovku si mohli tvůrci odpustit, konec je opravdu šílený :(.

plakát

Kmotr (1972) 

Nemůžu si pomoct, ale knižní předloha je někde úplně jinde.

plakát

Snowboarďáci (2004) 

Režisér Karel Janák natočil zábavný teenagerovský kousek, u kterého se dokáže každý docela slušně pobavit. Jak sám v nějakém rozhovoru uvádí...inspiraci hledal ve filmu Sněženky a machři, což je už z děje patrné hned po prvních minutách. Každopádně svou původní inspiraci přebrousil a upravil do dnešní doby. A zdá se, že se mu to vcelku povedlo.

plakát

Den zlomu (2003) (TV film) odpad!

Přímo neuvěřitelná hloupost od začátku až do konce. Triková spoušť celého snímku jen podtrhla prázdný příběh, bezduché dialogy a tragické výkony.

plakát

Sexbomba od vedle (2004) 

Skvělý začátek, ale druhá půlka postupně ztrácí dech. Díky ní Sexbomba od vedle vyznívá jako klasický teen movie. Přesto musím uznat, že Elisha Cuthbert je skvělá :-)

plakát

Vetřelec vs. Predátor (2004) 

Pro mě je tento film velkým zklamáním. Postrádala jsem napad...nakonec davam jen dve hvezdicky, a to hlavne z nostalgie...

plakát

Dívka s perlou (2003) 

Vizuálně skvělá podívaná. Příklad toho, že mnoho jde vyjádřit i beze slov.

plakát

Waterloo po česku (2002) odpad!

Mizerný scénář, mizerní herci.....prostě jedna velká tragédie.

plakát

Dnes neumírej (2002) 

Poslední bondovka je spíše průměrným akčním filmíkem než klasikou. Některé scény jsou doslova přitažené za vlasy, např. Bondovo neviditelné auto. Velkým problémem je i samotná zápletka, která je hned od začátku jasná - všichni po několika minutách filmu jistě přijdou na to, kdo je oním zrádcem. Naopak mezi podařené patří, jak sexy HalleBerryová (Jinx) vystupuje z Karibiku. A to stejně "smyslně" jako kdysi Ursula Andressová na ostrůvek Crab Key, z kterého chtěl Dr. No ovládnout svět. Možná se tak někdy dočkáme příštího Bonda v ženské podobě :o)