Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (15)

plakát

Děti moje (2011) 

Trochu nuda, zvláštní poetika příběhu, který se vleče, příliš nevtáhne do děje a je předvídatelný. Občasné zpestření zpočátku přinášejí slovní výměny mezi "moderními" dětmi a "zaostalým" Clooneym.

plakát

Černá labuť (2010) 

silné a ohromující, především ve druhé půli a ten strhující konec! btw. myslím, že Natálka má oskara...

plakát

Zrození šampióna (2009) 

200 procentně americkej snímek, recyklace spousty příběhových klišé, předvídatelnost, jenom Sandra to trochu zachraňuje... Ale nominace na oscara za nejlepší film???

plakát

El encargado (2008) 

Zajímavě vyobrazené vztahy fungující ve třídě aneb škola základ života...

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Úžasný příběh o možnostech života, šancích které nabízí a na které není nikdy pozdě. Pozitivně ukazuje různé stránky života a lidí.

plakát

Uloupené Kosovo (2008) (TV film) 

Zajímavý snímek, který si vás dokáže snadno získat na svoji stranu a přesvědčí o své pravdě . Z objektivního hlediska je to ale dokument velmi jednostranný, kde argumenty jdou ku prospěchu pouze jedné straně a to je právě ošidné. Bez posuzování objektivnosti je to naprosto úžasný výtvor, kterému lze lehce uvěřit.

plakát

Veřejný nepřítel č. 1 (2008) 

Rozhodně je lepší vidět oba díly najednou, bezprostředně na sebe navazují a dostává to jiný rozměr, pokud je možnost navázat na prožitek z první části. Je to skvělá podívaná na historicky celkem věrnou Mesrinovu biografii, a to velmi nabytou biografii. Je zajímavé vidět jak jednoduše se člověk dostane na okraj společnosti. Jinak velmi zajímavě nastříhaný začátek, který se ve druhém dílu spojí v ucelený obraz.

plakát

V zajetí rychlosti (2005) 

Příjemná roadmovie o cestě za životním snem, na které se vyskytuje spousta překážek, ale zároveň také spousta zajímavých lidí, kteří je pomáhají úspěšně překonat.