Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (195)

plakát

Prezidentská debata (2018) (pořad) 

Budu hodnotit pořad, jako takový a né výstup jednotlivých kandidátů. Celkově se mi tahle debata líbila daleko více, než ta před volbami do poslanecké sněmovny. A to jak organizací, tak tím, že každý kandidát měl poměrně stejně času na své vystupování, což v minulé již zmiňované debatě do P.S. vůbec. Líbil se mi také nápad s losem a s tím , že prvně mluvili 4 kandidáti na jendo téma a poté druhá půlka na další téma a nakonec všichni společně. Takže s touhle debatou jsem spokojen. No a uvidíme jak to dopadne :)

plakát

X-Men (2000) 

Celkem slušné nastartování známé ( pro mě tedy zatím moc ne) a populární x-menovské série. Na rok 2000 hodně dobré grafické zpracování, triky, hudba. Vizuálně bych filmu nic nevyčetl. Scénář mi přišel v některých místech malinko slabší, ale jinak jsem se u filmu bavil a jsem zvědav a těším se na další pokračování.

plakát

Masaryk (2016) 

Je radost zase po dlouhé době vidět český film, který je kvalitní po všech stránkách. Člověku se pak vždy uleví, že česká filmografie ještě neumřela ( tedy alespoň mně ). Masaryk mě zaujal jak trailerem, hudbou, výbornými hereckými výkony ( hlavně Rodena), tak i svým dějem a zpracováním. Opravdu mě film velmi překvapil a nedovolil mě odtrhnout se od plátna po celou dobu snímku. 12 lvů podle mě zasloužených, protože v posledních letech jsem lepší český film neviděl a podlě mě zase dlouho neuvidím. Za mě má Ševčík velký palec nahoru!

plakát

Věřte nevěřte (1997) (seriál) 

Velmi dobře atmosferické. Pro mě občas až strašidelné. Většina dílů se mi fakt hodně líbila, samozřejmě se občas našel i nějaký slabší, ale jen z malé části. Vypravěč velmi přesvědčivý, bez něj bych si pořad ani nedokázal představit. Opravdu to má něco do sebe. Ve večerních hodinách ideální pořad na dívání.

plakát

Madisonské mosty (1995) 

Pro mě celkem rozporuplný film. Ačkoliv to na hodnocení nemusí jít tolik znát, tak se u mě jedná spíše o průměr, když tedy budu mluvit o prvních 3/4 filmu. Protože ta poslední má sakra něco do sebe a pořádně mě Clint uzemnil a zachránil tím čtvrtou hvězdu a to tento film dělá nadprůměrný závěr a režisér.

plakát

Projekt X (2012) 

Celkem slušná párty :)

plakát

Aréna Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

Další ukázka toho, jaký je Soukup neskutečný dement... Ale co mě tady hlava nebere je to, kde berou ty lidi, co jsou v publiku a jaké mají iq, protože tohle je moc...Soukupe a ty se už nauč konečně mluvit plynule!!

plakát

Z Paříže do Paříže (2017) 

Když to shrnu, tak se jedná o velmi pěkný film o dvou židovských chlapcích, kteří utíkají před náckovským režimem. Já osobně jsem ale podle traileru od filmu očekával více. Některé scénky byli hodně pěkné, líbilo se mi jak je film dobrodružný. Co mě ale trochu zklamalo bylo to, že některé scénky byli celkem nudné, ale hlavní příčina mého hodnocení je to, že bohužel po velkou část filmu ve mě nebyli vyvolány emoce a když jo, tak né tak silné, jako by měli být. S podobnou tématikou jsem viděl spoustu lepších filmů u kterých jsem dokonce brečel, tohle má k tomu ještě daleko. I tak vím, že tento film si najde hodně příznivců. Velmi slušný závěr mě nakonec nějakou dobu nechal rozporuplným jestli mám dát 3* nebo 4*, ale nakonec jsem se rozhodl pro ten průměr a to hlavně kvůli tomu, že už jsem opravdu viděl daleko silnější filmy na tohle téma. PS: Opravdu mě překvapilo vystoupení Marka Vašuta ve filmu, good job Máro a také Lenko ( tu jsem ale nepoznal )...

plakát

Já, legenda (2007) 

První půl až třičtvrtě hodinka je v pohodě, apokalyptický film o zombie, kde se dozvídáme jak virus vznikl a co vlastně obsahuje. Poté se to celkem rozjede a jedná se o takovou akční blbůstku s trochou citu na závěr, který je takový nic moc. Scénář v některých místech velmi slabý, jednoduchý a místy i nedomyšlený. Ale jinak je to celkem slušná a zábavná podívaná.

plakát

Bruno (2009) 

V některých částech jsem se celkem zasmál. Také zde najdeme satiru, mířenou na americkou mentalitu. Co mi ale vadilo po celou dobu filmu byl hrozný ušišlaný, otravný hlas hlavní postavy a také velmi nechutné scénky, které mě provázeli po celou dobu sledování. Občas jsem měl chuť to vypnout, jak mi z toho bylo špatně a myslím si, že je to celkem škoda, protože to tento snímek jako celek úplně potopilo. Nebýt tady těch scén, dal bych tak 2-3*, ale takhle musím hodnotit pouze jednou hvězdičkou. V některých částech jsem to opravdu málem vypnul, chyběl kousek. Ačkoliv filmy od tohohle režiséra mám rád, tak Bruno je pro mě velkým zklamáním...