Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Fantasy
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (22)

plakát

Proč? 13x proto - Sbohem (2018) (epizoda) 

Vůbec nechápu, proč tu druhou sérii dělali. První série měla aspoň trochu nápad a byla koukatelná. Ale tohle bylo prostě jen takové zbytečné pokračování, v podstatě se jen omílalo to samé dokola. A korunu tomu nasadil ten konec teda. School shooting? Vážně? Chápu, že je to US dost aktuální téma, ale rozhodně není řešení, všechny problémy světa (od rasismu a sebevraždy přes victim blaming až po school shooting či závislost na drogách - ten seriál měl fakt všechno) nacpat do jednoho seriálu. Ještě štěstí, že tam nehrála ta Selena Gomez.

plakát

Stánek s polibky (2018) odpad!

Netflix se propadá na jetště hlubší dno.

plakát

Fullmetal Alchemist – hledání kamene mudrců (2017) 

Převod anime do live action filmu je vždy ošemetná věc. U Deaht Note se to dost nepovedlo, každopádně Fullmetal předčilo mé očekávání (Hlavně u Ala!). Rozhodně to není kdovíjaký trhák a divák který neviděl původní anime se asi bude hrozně ztrácet. Ale je to jeden z nejlepších live action anime filmů posledních let.

plakát

Největší showman (2017) 

Ačkoliv jsem poměrně skeptická, co se týče přespříliš šťastných filmů, obzvláště pak muzikálů, The Greatest Showman mě doopravdy nadchnul. Písničky byly hrozně chytlavé a na můj vkus i dobré (obzvláště pak scéna Hugh + Zac v baru byla úžasná), choreografie samozřejmě také. Vizuální stránka také moc povedená (až tady na pár scén, u kterých byla vysloveně vidět ta umělost). Musím uznat, že nějaká ta psychologie postav se tam v podstatě neobjevila a občas šel děj až moc rychle. Ale celkově mě film ani v jednom okamžiku nenudil. A zpívající Wolverine už je jen taková třešinka na dortu. Za mě 75%

plakát

The Exception (2016) 

Věta kterou ve svých hodnoceních opakuji částo: Příjemná jednohubka. Celá ta romance se zdá dost povrchní. Scénář je přímočarý, hodně jednoduchý. Na druhou stranu kapitán mi do role skvěle seděl a postava císaře byla také dost sympatická - samozřejmě když přehlédnu značnou dávkou historické nepřesnosti.

plakát

Dračí srdce: Boj o trůn (2017) 

Tohle je buď průměrná pohádka pro děti a nebo debilní fantasy film. Doufám, že se jedná o první možnost a dle toho i hodnotím. Jestli se mýlím, hodnocení by samozřejmě bylo nižší.

plakát

Letopisy rodu Shannara - Série 2 (2017) (série) 

Kdyby to byl nízkorozpočtový seriál, neřekla bych ani popel. Ale tohle? Všechny bitvy jsou hrozně umělé a je vysloveně vidět, falešnost všech úderů apod...o příšerné, naoranžovělé krvi ani nemluvě. Masky a kostýmy byly z větší části také hrozně nepřirozené, obzvláště ti skřeti/trollové - to co vypadalo jako krtci. No a co se týče scénáře...Jedna velká tragédie. Nesouvislé změny lokací, divné časové úseky - hlavně co se týče poměru vzdálenost/čas. Nesouvislá výprava, která často nemá hlavu ani patu. A ty díry, respektive propasti, ve scénáři, nepochopitelné. Všechny postavy vždycky udělají to evidentně nejhorší rozhodnutí a to jako fakt pokaždé. Takhle stupidní protagonisté si doopravdy zaslouží jen rychlé vyhubení. Nečekaná úmrtí? Ano, ale s citem - viz Game of Thrones - zabít v každém díle 3 postavy je prostě blbost. Za mě slabý průměr, očekávala jsem od toho rozhodně víc. Abych ale jen nekritizovala, pořád tenhle výtvor patří mezi ty lepší a je i poměrně chytlavý.

plakát

Aréna Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

Proč? J. Soukup je mizerný "moderátor" a veškerá jeho tvorba je silně neobjektivní. Fakt, že tento pořad sleduje značné procento diváků a bere ho jako důvěryhodné médium. vypovídá jen to nejhorší o naší společnosti. Tristní.

plakát

Dismissed (2017) 

Rozhodně bych ocenila nápad. Film je založen na originálním konceptu - student, který pro perfektní výsledky udělá doslova cokoliv. Dylan Sprouse to zahrál slušně, na roli se velmi hodil. Ze začátku mě film hodně bavil, ale jak jsem se víc a víc dostávala do děje, šlo to jen a jen z kopce. Konec byl vyřešeň neuvěřitelně nudně a předvídatelně. Nebyla tam žádná akce a napětí, to tomu doopravdy dost ubralo. Kompletní absence práce s hudbou filmu také moc nepřidala. Byla to taková příjemná jednohubka, škoda toho nevyužitého potenciálu.

plakát

Já, Kajínek (2017) (seriál) odpad!

Jedna z těch (ne)vzácných chvil kdy se stydím za náš národ. Vrchol nevkusu.