Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (258)

plakát

Blood Widow (2014) 

Pokud člověk patří do "klubu" nenáročného diváka, tak si myslím, že nemůže být zklamán. Jak už zde píší i jiní, vykrádá se co se dá, dokonce i hudba. Najdou se zde prvky z Halloweenu, Hellraisera, Omenu, Pátku třináctého a další kopy všeobecně známých i neznámých hororů, žádná originalitka se nekoná. Za jednu z finálních scén, která doslova parafrázuje jednu z finálních scén (i s hudebním podtónem) z Terminátora 2 ...zaokrouhluji na uspokojivé 2*.

plakát

Mr. Jones (2013) 

Udajně (tímto slovíčkem se dá zakrýt vše), alespoň podle komentářů, to má býti jeden z nejlepších a nejatmosferičtějších FF za posledních několik let ?! Stručně ...mé škodolibé checht !

plakát

The Sleeper (2012) 

Logika si opět dává dvacet, ale vem jí čert, zas taková nuda to nebyla ...

plakát

Bastardi 2 (2011) 

Pro potencionálního diváka, který ještě tuto (šitu) neviděl ...nenechte se zmást zdejším hodnocením, dá se na to koukat ...(Magnusek přibral snad 50 kilo ...) A Krampola žeru v jakékoli podobě.

plakát

The Tunnel (2011) 

Pokud přežijete prvních, neskutečně užvaněných a nudných 25 - 30 minut, dostane se vám dosti solidní, undergroundovou atmosférou provoněná naháněčka. Jen škoda, že herecké osazenstvo postrádá jakekoli charisma a jejich osud je vám víceméně volný, výsledný efekt by byl poté mnohem lepší.

plakát

Devil's Playground (2010) 

Britové mají tyto survival / zombie horory v malíku, o tom není sebemenších pochyb. Další jistota je, že nová dekáda těchto filmů už nepřinese nic nového (tedy zatím sem nic omračujícího neviděl), tudíž se bude jenom recyklovat ...a defacto bude v budoucnu dosti záležet na formě i na tolik bolavém obsahu ...uvidíme. Jinak k filmu se dá říct jen pár skromných slov ...nenudí, délka je přiměřená, k atmosféře dost dobře přispívá každý útok nakažených (není jich málo) ...a drsoň (už od pohledu) Craig Fairbrass, bez kterého by bylo " Ďáblovo hřiště " sotva poloviční.

plakát

Noční vlk (2010) 

Další z řady hororů, jenž je przněn divokým střihem, temnotou a absenci jakéhokoli napětí ...přitom se ovšem tváří velice vážně.

plakát

The Shrine (2010) 

Průměrná věcička, bratry Asmorovy si pletu už dosti slušnou dobu. Neurazí, nenadchne ...jen scéna " v mlze " nabývá nějakou tu pomyslnou atmosféru, ale je radost slyšet polštinu v americkém nizkorozpočtovém hororu ...

plakát

Třída - Život poté (2010) (seriál) 

Některé epizody vyloženě vata, ale poslední epizoda, ve které se konečně ukáže Vallo Kirs ...stojí zato.

plakát

Vem si mou duši (2010) 

Vetšina se nudila, Já se naopak bavil, nečekal jsem od Cravena nějakou pecku typu Noční můry či Hory mají oči, přecejenom konkurence je v dnešní době více než obrovská ...ale, příběh ušel, neokoukané tváře rozjíždějí docela solidní podívanou, okořeněnou solidní porcí mordů všeho druhu a humor je také dost pestrý ...pod 3* nelze jít.