Reklama

Reklama

The Sleeper

Trailer

Obsahy(1)

Píše sa rok 1981, dievčatá zo sesterstva Alpha Gamma Theta si pripravujú u Cindy, jednej zo svojich členok večierok, na ktorom majú nové členky zložiť prísahu. Dobre zorganizovaná party je takmer bez chyby, až na hosťa, ktorého nik nepozval. Ten rozbehne napínavú hru na mačku a myš. Keď v dome zazvoní telefón, v slúchadle sa ozve jeho hlas a ten oznámi, kto bude ďalšia obeť. Zvyšok už vybaví kladivo v jeho rukách. Každým úderom sa počet členok sesterstva znižuje a strach a hrôza narastá. Dostane polícia vraha skôr ako on stihne všetkých vyvraždiť? (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pro mě poměrně překvapení. Film jsem si pustil náhodou protože jsem myslel že je to jeden starej film z 80 let....Ale moment on tak vypadá. Což mě dost potěšilo, ten feeling béčka je strašně příjemnej a i když to občas uklouzne tak to furt má solidní atmosféru a hlavně mě potěšilo to že se to nebojí ukázat krev. Krve je tu dost a gore taky, takže z tohohle jsem byl potěšen. Nicméně on film samotnej začne po čase lehce nudit a padat do stereotypu. Ale byl jsem přeci jen rád takovýhle filmů(myslím kvalitních poct 80 let) moc není a už rozhodně ne povedenejch. 3*. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Tentokrát s odpadama s klidnym svědomím souhlasim.Tohle je totiž taková nehorázná nuda,že neusnout byla snad nejtěžší věc,co sem v žvotě udělal.Pitomec s šedym zákalem běhá s kladívkem v ruce,jednim úderem do hlavy zabijí,aby jste se začali pokaždý smát,jak amatérsky to všechno je udělaný.Navíc plný očekávanejch situací,klišovitejch scének,blbejch hereckejch výkonů,trapnejch hudebních doprovodů.0%. ()

Reklama

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Navzdory nízkému rozpočtu celkem slušně zvládnutý film (vizuálně, zvukově plus slušné herecké výkony), který opravdu velmi připomínal staré dobré Černé Vánoce. Film byl napínavý, atmosféra podnícena skvělou hudbou, vyšinutý zabiják s očima ze kterých vážně mrazilo a chválím též pěkné herečky. Gore taky slušné ale abych jen nechválila našly se tam dvě tři vraždy které byly hodně odfláknuté, až směšné a hlavně v prvních dvou třetinách filmu se našly dost nudné pasáže. Naštěstí poslední minuty filmu mi to celkem vynahradily. Z důvodu že na mě ale film celou dobu působil jen jako levná kopie (i když relativně dobře zvládnutá) nemůžu dát víc jak 60%. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

V rámci nízkonákladovej pocty 80´s slasherom maximum. Dôsledne pomalá "halloweenovská" hudba, rovnako ako pomalšia atmosféra, podarený killer, štýlovo nevysvetlený, v rámci možnosti skvelé gore, sympatické kočky aj final girl, výborný záver("sen", telefón a záverečný výkrik plus červené titulky). Jasné, čo to by sa ešte dalo dotiahnuť a vylepšiť, ale za ten prístup a v rámci rozpočtu rád pridám o hviezdičku viac. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Režisérova pocta osemdesiatkovým hororom dopadla výborne; príbeh pochybného maniaka, ktorý pozoruje, terorizuje a vraždí dievčatá v miestnom spolku sa pozerá dobre a má kvalitnú atmosféru. Dej pripomenie hlavne Black Christmas, čo je jeden z mojich najobľúbenejších hororov a popri tom sú do filmu sústredené rozličné trademarky a klišé 70´s - 80´s hororov, ktoré potešia. Opustilo sa však od veselších úsekov; spracovanie je v tomto prípade úplne vážne, chladné a na to, že to bolo natočené s minimálnym rozpočtom to obklopuje skvelá, štýlová audiovizuálna stránka, herecké obsadenie je fajn, film je tajomný a napínavý, miestami aj krvavý a celkovo to proste klape ako má. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama