Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (10)

plakát

Petr Pan (2003) 

HLÁŠKY Z FILMU : Peter Pan: Čí je to šíp? Kecka: Můj, Petře. Probodni mě, ale rychle! (Drobek se dívá dalekohledem na Wendy, která letí.) Zoubek: Co to je? Drobek: Velkej bílej pták. A pěkně ohyzdnej! Peter Pan: Umře buď Hook nebo já! Peter Pan: Vítej matko. Disciplína! Na to otcové věří. Děti musí dostat výprask dřív, než se tě pokusí zabít. Víš co? My zabijeme je! Á! Wendy: Petře! Otče! Souhlasím, že jsou dost nesnesitelní, ale zabij je a budou si myslet, že jsou důležití. chlapci: Nejdůležitější! Wendy: Já navrhuji daleko strašlivější trest. Medicínu. Nápoj jeden z nejodpornějších. Lepkavý a tak sladký. chlapci: Zabij nás! Wendy: Nejdřív ti malí. Michaeli? Michael? John? Mí bratři! Peter Pan: Kdo?

plakát

Shrek: Zvonec a konec (2010) 

HLÁŠKY Z FILMU : Shrek: To jsem já, Shrek! Tvůj kamarád! Oslík: Pomoc! Úchylák! Chce se se mnou muchlovat! Oslík: Ty jsi teda kocour otravná. kocour v botách: A ty osel oslovská. Shrek: Podepsal jsem něco, co jsem neměl. Oslík: Koupil sis drahé hrnce na splátky, viď? Fiona: Ehm, Špeku? Shrek: Jmenuju se Shrek, ne Špek!

plakát

Já, padouch (2010) 

HLÁŠKY Z FILMU : Gru: Mám pro vás dobrou a špatnou zprávu. Ta dobrá je, že jsme ukradli Sochu Svobody! mimoňové: Jooo! Gru: Ta špatná, že jenom tu z Las Vegas! (Mimoňové se zatváří zklamaně.) Vektor: Sépiomet, ou jééé. Gru: Zanechte zprávu. Píp. Agnes: Pápá, pane záznamníku. Gru: Mám ten paprsek, cukrovou vatu?

plakát

Velká ryba (2003) 

HLÁŠKY Z FILMU : Edward Bloom: (na čarodějnici) Paní, jsem Edward Bloom. Pár lidí chce vidět vaše oko. Will Bloom: Jsi jako Santa Claus. Stejně úžasný a stejně falešný.

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

HLÁŠKY Z FILMU : Sweeney Todd: Proplul jsem svět, spatřil jeho divy. Od Dardanel po hory v Peru. Ale není jiné místo, jako je Londýn. Neville Lovettová: Jmenoval se Barker. Sweeney Todd: Jaký byl jeho zločin? Neville Lovettová: Bláhovost. soudce Turpin: Mám pro vás novinu, příteli. Abych ji ochránil před zlem tohoto světa, rozhodl jsem se s mou drahou Johannou oženit. Beatle Bamford: Pane, to je opravdu šťastná novina. soudce Turpin: Kupodivu ale, když jsem jí to nabídl, projevila určitou neochotu. .

plakát

Temné stíny (2012) 

HLÁŠKY Z FILMU : Barnabas Collins: Byl jsem probuzen žlutou saní s železnými zuby. (bagrem) Čelil jsem obrovskému písmenu "M" osvícenému tisíci lucernami. (ceduli McDonald's) Carolyn Stoddard: (na matku) Nebude tu s námi napořád, že ne? Barbanas Collins: Kolik ti je let, smím-li vědět? Carolyn Stoddard: Patnáct. Barbanas Collins: Patnáct a žádný manžel! Měla bys své boky začít používat, než tvé lůno zcela seschne. Carolyn Stoddard: Jste divnej. Carolyn: Vy jste sťatej, nebo co? Barnabas: Pokusili se mě stít, má drahá. Nezabralo to.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

HLÁŠKY Z FILMU : Alenka: Jsem blázen? tatínek: Už je to tak, jsi vyšinutý podivín! Ale něco Ti povím. Takoví ti nejlepší jsou. Srdcová královna: Utnout hlavu! Kloboučník: Alenko! Máš zpoždění, ty zlobidlo. Alenka: Čím dál úžasnoucnější...

plakát

Mlčení jehňátek (1991) 

HLÁŠKY Z FILMU : (Hannibal Lecter volá Clarice Starlingové.) Hannibal Lecter: Tak rád bych si s vámi popovídal, ale na večeři mám starého přítele. Catherine: Pojď, mazlíku. Mám pro tebe ňami ňami papání, pojď sem. Mazlíku, seš tam nahoře, ty hajzlíku? Pojď si pro to. Hodnej pejsek.

plakát

Avatar (2009) 

HLÁŠKY Z FILMU : Neytiri: Šanci máš jen jednu, Jaku. Vzpomeň si na to, co jsem tě učila, musíš to cítit tady uvnitř. A pak si vyber svého vlastního ikrana. (Položí mu dlaň na hruď na místě, kde bije srdce.) Jake: (zamyslí se) A jak poznám, že si mě vybral? Neytiri: Bude tě chtít zabít. Jake: Tak to je super!

plakát

Batman (1989) 

HLÁŠKY Z FILMU : (Joker čeká na věži na vrtulník.) Joker: (na Batmana) Já klidně můžu říct, že mi teď straší ve věži. Knox: Je Batman placen policií? A pokud ano, kolik bere čistýho?!