Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbení herci (9)

Arnold Schwarzenegger

Již v roce 1986, kdy jsem viděl Commando, jsem si jej zamiloval. Měl jsem tehdy jedenáct let a tato láska mi vydržela dodnes. Není to ale jen o herectví, ale také o kulturistice a politice, charismatu, píli a životní cestě. Dokázal dosáhnout na tolik věcí, že člověk s ohledem na ně musí uvěřit v osud. Navíc,a čeho si také velice vážím, jako jedna z mála hollywoodských hvězd nežil bujarým životem a je stále jen jednou ženatý.

Tom Cruise

Kdyby nebyl Arnold, byl by na prvním místě právě Tom. V mých šestnácti mi holky říkali, že jsem mu podobný. Hlavně proto jsem si jej zamiloval a od té doby hltám každý jeho film. Je to herec, který si každou svou roli precizně nastuduje. Tom je herec, který dokáže zahrát prakticky každou roli. V tomto ohledu nejsou žádné hranice.

Johnny Depp

Do mého hledáčku a ke mně na vrchol se začal drát v novém tisíciletí. Znal jsem jej už z Jump Street, ale to byl jen seriál. Střihorukého Edwarda jsem neviděl. Takže proto až tak pozdě. Získal si mě ale pro důležitou hereckou vlastnost, kterou jsem zmínil už u Toma - může zahrát prakticky každou roli. Nyní jsem v období, že hltám každý Johnnyho nový film, protože jeho herecké výkony jsou bezpochyby mistrovské. Umí udělat i z průměrného filmu perlu. Na některé filmy, kdyby v nich nehrál, bych se ani nepodíval.

Christian Bale

Všímám si jej od jeho bravurně zahrané role vraha v Americkém psychu. Od té doby se dívám na každý jeho film. Umí hrát excelentně různé typy rolí a můžu říct, že je taky velice charismatický.

Adam Sandler

Tohoto herce mám rád, protože je prostě strašný sympaťák. Na nic si nehraje, je příjemný a někdy i v hloupých filmech umí rozesmát anebo přinejmenším navodit pohodovou atmosféru. Na některých svých filmech se podílí i jako producent, z čehož vyvozuji, že i rozhoduje o doprovodné hudbě ke svým filmům. Nejeden jeho film doprovází svými vynikajícími skladbami klasičtí rockoví hudebníci (např. David Bowie, Styx..). Proto usuzuji, že Adam má i vynikající smysl pro výběr kvalitní hudby a nejen proto bych chtěl být jeho kámošem.

Denzel Washington

Skoro v každém ze svých filmů používá tři své charakteristické mimické výrazy. Mám ho rád proto, že umí být drsný, charismatický, milý, vážný, gentlemanský, nonšalantní... Prostě mu sedí hodně rolí a všech se umí zhostit s maximální mírou profesionality.

Christopher Walken

Zvláštní typ herce, kterého mám rád proto, že je zvláštním typem herce.

Vin Diesel

Jako jeden z mála je reprezentanem akčního žánru, který díky soudobému nedostatku klasických akčních hrdinů upadá. Hraje ale i charakterové role a to nemyslím jen film Find Me Guilty, ve kterém podal velmi kvalitní herecký výkon.