Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Recenze (63)

plakát

Transformers: Zánik (2014) odpad!

Septikoni a Aukroboti se do sebe tentokrát pustili tak ukrutně, že se z toho zpotil i umělohmotný Márky Márk.

plakát

Marťan (2015) odpad!

Kdy už se přestanou točit tato bohapustá, materialistická ekvilibria na téma Jak všechno vyřešit s pomocí logaritmického pravítka? A za tu čínsko-americkou agitku, kdy Rudý démon obětuje miliardu jüanů, aby zachránil jednoho kapitalistického nanobota, musel Ridley Scott dostat minimálně ledviny od čínského politického vězně (a jako bonus ještě jednu oční rohovku)!

plakát

Země zítřka (2015) 

Jak si lidé z planety odsouzené k zániku zlepšili náladu filmem o tom, že jejich planeta není odsouzená k zániku.

plakát

Ant-Man (2015) 

Už je tady zase. Sežeňte to dítě s lupou!

plakát

David Bowie: Blackstar (2015) (hudební videoklip) 

Škoda, že tento druh tance nás neučili v pokračovačkách, jak rád bych si ho s manželkou zatančil na naší trojúhelníkové půdičce.

plakát

Halloween II (1981) odpad!

Pozor spoiler: v nejnovějším pokračování Halloween Atomic Return (2018) je Mike Myers přenesen strojem času do 6. srpna 1945 v japonské Hirošimě. Přežije atomový výbuch a o den později se nečekaně objeví v Nagasaki, kde zabije místní trhovkyni nabroušeným chapadlem z medúzy. Přežije další výbuch (8. srpna) a vrací se strojem času do Miami současnosti. Vloupe se do několika základních škol (na tabulích po sobě zanechává nápisy v hovorové keltštině) a nakonec ubodá jednoho toulavého psa koktejlovým paraplíčkem.

plakát

Ten, co tě sleduje (2014) 

Nevada je dost úspěšný hacker - ve tři ráno mě donutil najít izolepu a přelepit s ní web cameru na notebooku. Taky jsem si celou dobu myslel, že hlavního hrdinu hraje Tobey Maguire, a po filmu mě strašlivě znepokojilo, že je v titulkách napsaný někdo jiný. Na internetu se sice tvrdí, že Elijah Wood a Tobey Maguire jsou dvě různé osoby, my uživatelé interwebu však víme, že ve skutečnosti jsou oba Nevada.

plakát

Mumie (1999) 

Předlohou k tomuto filmu byl nezávislý snímek Máma (The Mommy, koprodukce Island/Izrael, 1994). V něm hlavního hrdinu pronásleduje vlastní matka - zjevuje se vždy po pěti dvoudeckách bílého vína a postupně do jeho klidného rodinného života přinese „deset ran egyptských". P.S. Ale ten zpěvák ze Scooteru se jako záporák docela osvědčil.

plakát

Liga výjimečných (2003) 

Navrhuji urychleně sestavit Anti-Ligu výjimečných ve složení Petr Kramný (vs. Dorian Gray), Jan Pavel II (vs. Mina Harker), Michail Baryšnikov (vs. kapitán Nemo), Dr. Rath (vs. Dr. Hyde), Dennis Rodman (vs. Rodney Skinner), Huckleberry Finn (vs. Tom Sawyer) a konečně MgA. Martin Stropnický (vs. Allan Quartermain).

plakát

Van Helsing (2004) odpad!

Nepochopitelná odpověď na otázku, kam se podělo 160 milionů dolarů. Příběh se odehrává v kouzelné Renderii, která se ne a ne narenderovat... Navíc tam podle amerických zvyklostí vybuchuje každý předmět, spadlý do propasti, např. celodřevěný dostavník s vysoce vznětlivým polstrováním a loukoťovými koly plněnými vodíkem.