Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (22)

plakát

Berlin Calling (2008) 

Kdyby měly "My děti ze stanice ZOO" a "Přelet nad kukaččím hnízdem" dítě, a to by se považovalo za nebinární, vzniklo by z toho něco takovýho.

plakát

Disaster Movie (2008) 

Některé scénky byly vtipné, ale jinak nuda smíšená s trapností.

plakát

Spaceballs (1987) 

Pro někoho naprostá klasika a možná i kultovní záležitost, nicméně pro mě celkem obtížný film na dokoukání. Vtipných scén je tu opravdu málo. Nezaujalo.

plakát

Téměř dokonalý zločin (2000) 

Jsem jedinej, kdo ve finální scéně u jezera viděl referenci na Návrat do budoucnosti? (:

plakát

Mickeyho klubík (2006) (seriál) 

Tu úvodní znělku asi už nikdy nedostanu z hlavy!

plakát

Hlava nehlava (2006) 

Dost šílená ujeťárná, kde není snad nikdo normální, a tak jsem během sledování dost často střídal smích s chytáním se za hlavu.

plakát

Svítání (2009) 

Námět sám o sobě špatný není, ale to jak je film zpracovaný mě nebylo schopné vtáhnout do děje, a tak se kolikrát stalo, že moje oči stočily pozornost na zcela jiné věci než byl film samotný.   Pár věcí, co mě zaujaly na filmu, byl denní režim vozidla, aby upíry nesežehlo sluníčko, a způsob jak proměnit upíra zpátky v člověka včetně pyramidového schématu.

plakát

Kluci na povel (2014) (TV film) 

Narazil jsem na to při brouzdání po YouTube, a nakonec jsem to pustil kvůli Zendayě, což se ze začátku zdálo jako špatné rozhodnutí, protože film má pár slabších momentů, kdy se mi hlavou honily otázky typu, jestli by náhodou nebyl lepší nápad sledovat Camp Rock nebo Muzikál ze střední, což je kvalita na stejný úrovni. Na druhou stranu ale člověk narazí na pár světlých a zábavných momentů, které se tu úroveň snaží vyvažovat.

plakát

Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000) 

Zas tak blbej film, jak tu většina píše, mi to nepřišlo, ale za to je to dost nuda, od začátku až do konce, společně s divnejma bytostma v čele Johna Travolty, kterej tu je dost ujetej. V paměti mi z toho všeho utkvěla akorát scéna z vězeňské přednášky Eukleidovy věty, kdy osazenstvo nezná ani trojúhelník, a jak pro Travoltu natěžili zlatý cihly. Zbytek je minulost, ke které se netřeba vracet.