Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Tudorovci

Tudorovci (2007)

Skvělý seriál. Nádherné kostýmy, Rhys Meyers to hraje skvěle, seriál neobsahuje žádnou vatu a člověk se ještě něco doví o anglických dějinách. I Sam Neill je v seriálu skvělý. Výborná hudba, nádherné kostýmy. Nesnáším dějepis, ale tento seriál mě přinutil k tomu, že jsem si prostudovala podrobně vše o Jindřichovi VIII. a o jeho potomcích. I druhá řada je skvělá. Koho jsem v 1. řadě nenáviděla, tomu jsem ve 2.řadě fandila (i když zbytečně, dějiny jsou už napsány). Těším se na třetí řadu.

Patty Hewes - nebezpečná advokátka

Patty Hewes - nebezpečná advokátka (2007)

Velmi dobrý napínavý seriál z právnického prostředíí s výbornou Glenn Close, který se však neodehrává v soudní síni.. Hlavní hrdinka Patty úspěšně manipuluje s druhou hlavní hrdinkou Ellen, sem tam vražda a vydírání. Vždy se těším na vysílání dalšího dílu. Jediná vada - hudba nic moc. Phoebus píše, že doufá, že po první řadě seriál skončí. Ale závěr seriálu nahrává dle mého názoru natočení další řady.

Nemocnice prince Allfreda

Nemocnice prince Allfreda (1995)

Výborný dokumentární seriál. Koho zajímají v reálu natočené operace nemocných a příběhy skutečných lidí, toho tento seriál potěší.