Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (25)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Rozkoukaná 10. řada a já s už chci změnu. #TeamNegan & #TeamAlpha. Ostatní mi jsou úplně u zadku a já doufám, že tvůrci konečně najdou koule na to nechat ten úžasný tým nesmrtelných a k smrti nudných dobráků trošku pročistit. Např. ta vyfetovaná stará bába už dost přehrává. Každým dalším dílem od S09E10 je tam prostě zbytečně. Není jednoduchý tento seriál hodnotit jako celek. Skvělá druhá a třetí řada, lepší čtvrtá, potom mraky nudného balastu až do nástupu Saviors. S nimi to bylo chvíli super, potom opět zahozený potenciál a nudné střídání rolí, kdo koho držel v šachu. Jako dětská houpačka. Houpete se, ale nikam vás to neposune. Potom skvělý nástup Whisperers a zatím (S10E05) to ještě jde. (Na kůly bych teda napíchal nějaké důležitější postavy.) Bohužel, jak jsem naosal na začátku, v týmu hrdinů už není NIKDO, ke komu bych měl nějaký vztah. Všichni mi jsou ukradení a čím víc jich Alpha zlikviduje, tím líp. Ona a Negan jsou jediné charismatické postavy, co zbyly. Bohužel mám obavy, že ta typická americká mentalita se ve scénáři projeví a Negan se NEČEKANĚ stane dvojitým agentem. Budu rád, když se budu mýlit a on vyrazí svojí cestou. Mnohem raději Saviors 2.0 než happy end v Alexandrii...

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Mistrovské dílo. S otevřeným chřtánem od prvního do posledního dílu. Velmi oceňuji poslední díl, kde bylo vše dokonale vysvětleno i pro ty, kterým se nepoštěstilo studovat jaderné inženýrství. Velmi těžké příběhy nejen lidí, ale i zvířat a celé krajiny, včetně jejich likdivátorů. V neposlední řadě krásná ukázka naprosté debility CCCP. "Kam rusák vkročí, tam sto let tráva neroste" je zde ztvárněno naprosto dokonale. Po Bratrstvu další dokonalé dílo podle skutečných událostí z dílny HBO. Smekám, pánové a dámy. Všem bez výjimky! (Uživatel Enšpígl je očividně zamindrákovaný bolševický retard. :-D)

plakát

Poklad z půdy (2018) (pořad) odpad!

Ubohost. "Odpad!" je ještě velkorysé označení.

plakát

Sestra (2018) 

Hvězda za námět, jehož potenciál byl postupně zprasen. Od necelé poloviny filmu (kromě asi jedné nebo dvou povedených acén) se jedná o trapnou komedii, ve které se střídá jedno "hororové" klišé za druhým. Závěrečné flusnutí už mě opravdu poslalo do kolen a nemohl jsem se přestat smát. Jedním slovem zoufalost. Druhá hvězda je pouze za samotný klášter. Ten byl dokonalý.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

Zelenka všem dokázal, jaký je to primitiv. Pobavil jsi, senilní a nafoukaný mentálku. :-)

plakát

Druhá světová válka: Tajemství oceánu (2016) (TV film) 

Laciná krávovina s trapným komentářem. Schválně si vezměte tužku a papír, a počítejte hlášky typu: 1.) "Kdybychom mohli vypustit vodu z oceánu...".2.) "Dnes díky moderním technologiím oceán vypustit můžeme, což odhalí skrytá tajemství..." Rozhodně jsou lepší dokumenty. Tento paksvil jenom papouškuje již známá fakta a vydává je za své objevy díky moderním technologiím, které umožňují (světe div se) vypouštění vod z oceánů a moří... :-D

plakát

Rozchody (2018) (pořad) odpad!

Další mrdka z "produkce" TV Burandov, která je opět vhodná jenom pro jednodušší...

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Oficiálně jsem s touto sérií ztratil trpělivost. A to už jsem si dříve říkal, že přeskakování z jednoho mrakodrapu do druhýho je už kapánek moc... Ale tenhle bullshit to lehce překonal. Škoda, že Armageddon tady už byl v podání Bruce Willise. Bylo by super cool, kdyby parta hic se svými super bouráky s bezednými palivovými nádržemi letěla do vesmíru zachraňovat lidstvo!