Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krátkometrážní

Obsahy (4)

Dvanáct

Dvanáct (2007)

Ruský remake Dvanácti rozhněvaných mužů (1957) je zasazen do ruské školy v Moskvě na pozadí rusko-čečenské války, kde dvanáctičlenná porota rozhoduje o osudu čečenského mladíka, který údajně zabil svého nevlastního otce. Porota, složena z různorodých lidí (rasistický taxikář, podezřelý doktor, vedoucí hřbitova, přeživší holocaustu) reprezentuje současnou rozdělenou společnost moderního Ruska.

Případ kapitána Dreyfuse

Případ kapitána Dreyfuse (1937)

Když potká okouzlující slečnu, napíše Emile Zola svůj první román. Jeho chudý život se poté změní v úspěšný a jeho knihy se rekordně prodávají, až se ze Zoly stane bohatý muž. Jeho starý kamarád Paul Cezanne mu však připomíná, kým byl a aby nezapomněl bojovat pro pravdu a spravedlnost. Emile Zola se tedy chápe případu kapitána Alfreda Dreyfuse, který byl křivě obviněn z velezrady...

Rolling Stones

Rolling Stones (2008) (koncert)

Dokumentární film "Shine A Light" je pohled režiséra Martina Scorseseho na největší rock'n'rollovou kapelu, na legendární Rolling Stones, kteří jsou spolu přes 45 let a stále fungují. Scorsese sestavil velice silný režijní tým z osob, z nichž mnoho obdrželo Oscary za svoji práci, a natáčel Stouny v Beacon Theater v New Yorku po dobu dvou dní, aby zachytil jejich syrovou sílu a přinesl divákům tento filmově/hudební zážitek.

Wham Bam Thank You Spaceman

Wham Bam Thank You Spaceman (1975)

Planeta Uran bude za pět set let zničena a kapitán Butts zahajuje operaci Množení. Seržant Jackoff a vojín Asshole jsou vysláni na planetu Zemi, aby oplodnili několik žen a připravili půdu pro pozdější osídlení.

Reklama