Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (665)

plakát

Očista (2013) 

Zajímavý nápad,ale na druhou strašné klišé.Představte si to:Výborně zabezpečený dům,ale synáček chce někomu pomoct.Do toho parta ,která se očistou baví a nakonec poznáme "dobré"sousedské vztahy.No,nápad jako celek dobrý,ale ke konci jsem si už říkal,ať je konec.

plakát

Vetřelec (1979) 

Viděno už xkrát,ale stejně ta atmosféra,to napětí.Opravdu film zlaté kinematografie.20.2.2015 viděno v kině.Jednoznačně opět bomba.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Představte si tu situaci.Mládá holka potká miliardáře.Během chvilky se do něj zamiluje(no,přece má ty miliardy...),ten ji zasvětí do svých sadomaso hrátek.Jí se to líbí i nelíbí a film končí.Dle mého film nemá vůbec žádný děj a vlastně se ani toho moc nedozvíme a ani se nic nevyřeší.Naše něžné polovičky budou asi nadšeny,ale my kluci budeme trpět.

plakát

Velké oči (2014) 

Opravdu nevím,co tímto filmem chtěl Tim Burton něco prostřednictvím filmových pláten v kinech divákům na celém světě něco říci,ale asi milovníci úmění a historie si přijdou na své.Já si radši počkám na další Butonův film a snad to bude lepší.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Kingsman,je neotřelý,srčící dobrými nápady,zábavou,legrací,kvalitní akcí a výbornými herci.Co víc si přát?Asi to vidět znovu...

plakát

Equalizer (2014) 

Pomalé,ale soustředěné.Napínavé,ale promyšlené.Výborný Denzel a výborné drama s krvavým koncem.Je to chytrý film.Fuqua zabodoval.

plakát

96 hodin: Zúčtování (2014) 

Rodinné drama , akce , rodinné drama . Do těchto tří žánrů(vlastně dvou :)) )bych přiřadil tento díl.Zakončení série se podlě mně podařilo,jen by mohlo býti lepší,kdyby to netočil(jako dvojku)Megaton.Ta akce byla tak šíleně natočená,že jsem si ji ani neužil(jako u dvojky).

plakát

Sedmý syn (2014) 

No trapnost nade vše.Holky se tam měněj na nějaké psudodraky.Hlavní hrdina měl matku čarodějnici a sám se stal lovcem duchů...Chlápkovi tam vyskakujou z ruky nějaký pařáty s mečema.Fakt už nevěděj co natočit.

plakát

Dva dny, jedna noc (2014) 

Příběh ze života,skutečného života...může se to stát i Vám.V hlavní roli Marion Cotillard,výborná herečka,výborná volba pro film.