Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (21)

plakát

Malcolm a Marie (2021) 

Zendaya je naprosto úžasná. Dlouhé konverzační scény doplňuje oku lahodící dům, ve kterém se vše odehrává a hraje tady pěknou vedlejší roli stejně jako třeba dům v Parazitovi. Jinak ve zkratce jde o hodně zvláštní "toxic relationship" kde se s výčitkami hraje takové tenisové utkání. Ale konec je famózní. Nezapomínejte občas své polovičce poděkovat..

plakát

Tenet (2020) 

Lidem v budoucnosti stouply oceány a řeky vyschly...

plakát

Osmy (2014) (TV film) 

Nejvíc nás bolí strach!

plakát

Zac Efron nohama na Zemi (2020) (seriál) 

Zac Efron je zde spíše komickou postavičkou, ale má za úkol svou tváří přitáhnout k seriálu více diváků, pokud se mu to povedlo je to jen dobře, protože témata a místa, která objevuje s kolegou jsou úžasná. Takovýto typ pořadu by měl běžet v hlavním vysílacím čase na všech TV každý den. Mnoho zajímavých informací a hodně osvěty. I přes reklamu na Visu a občasnou trapnost Zaca, dávám 5*, protože to opravdu stojí za shlédnutí.

plakát

Velký hack (2019) 

Doporučuji si pustit The social network a pak tento film k zamyšlení nad tím, kam se FB posunul za pouhých 12 let existence a kam to v roce 2016 vyústilo je neuvěřitelné.

plakát

Králíček Jojo (2019) 

Waititiho styl humoru je dost specifický. Tento film je velmi zábavný, ale téma, kterého se dotýká je stále pro evropské státy moc silné a ve zdejších končinách tato satira nejspíš neobstojí, už ve Francii měl film problémy. Zajímavá byla angličtina s německým přízvukem, o kterou se museli herci pokoušet :) A české lokace taky potěšily.

plakát

Vlastníci (2019) 

Velmi výživné téma a klasické "čecháčkovství". Každý se někdy setká s podobnými lidmi. Završení příběhu bylo skvělé. Nejlepší český film posledních let a přitom stačila jedna místnost..

plakát

O těle a duši (2017) 

Neuvěřitelný příběh o dvojci, kterou spojí práce a zjistí, že mají stejné sny. Připomínalo to hodně severské filmy. Prostředí jatek, tomu jen dodávalo na syrovosti. Jeden z filmů, co vás nenechá chladným a ještě douho nad ním budete přemýšlet..