Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Mluv se mnou (2023) 

Jedním slovem WOW! Po delší době můžu opravdu říct, že jsem hltala každý okamžik a že průběh filmu pro mě byl po celou dobu velmi napínavý, udržoval ve mě pocit zájmu o následující dění a mnohokrát během filmu jsem si řekla, co se to právě sakra stalo?! Viděla jsem již spoustu hororů, ale tento hodnotím jako jeden z nejlepších, který jsem za celý život shlédla a zároveň jako “něco jiného a nového” v žánru hororových filmů. Doporučuji!

plakát

M3GAN (2022) 

Líbí se mi koncept “pomatené” AI, která se začne sama zdokonalovat a následně rozhodovat sama za sebe. Celý film se mi líbil a velmi mne zaujal herecký výkon dětské herečky Violet McGraw, která svou roli zahrála opravdu obdivuhodně. Pozorně jsem sledovala každou část filmu a byla napjatá, co dalšího M3gan vymyslí. Pokud bych ovšem měla něco vytknout, tak by to určitě bylo málo prostoru pro M3gan a její šílené “mstivé” nápady. Ráda bych se dočkala dalšího dílu - myslím, že kdyby dostala více prostoru, neměla bych asi co vytknout.

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Jsem zklamaná. Dle ukázek jsem čekala skvělou akci, příběh a divokou jízdu strachu - místo toho jsem dostala dvouhodinovou nudu. Film se začne “rozjíždět” až ke konci, ale bohužel to nedokáže vynahradit celkově špatný dojem z celého filmu. Za mě velké zklamání.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Nejsem zrovna fanoušek romantických filmů, ani tento není žádnou výjimkou, nicméně musím extrémně vypíchnout výkon Lady Gagy, která zahrála roli Ally naprosto famózně. Předvedla skvělý herecký i pěvecký výkon a opravdu jsem si ji v tomto filmu zamilovala. Duo Lady Gaga & Bradley Cooper tu opravdu dobře zafungovalo.

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Po opravdu dlouhé době se mi film líbil natolik, že jsem doslova hltala každé slovo, každý okamžik. Film má nepopsatelnou atmosféru, každý moment člověka zatáhne do děje a na konci mne překvapil opravdu nečekaný zvrat. Jsem fascinovaná! :)

plakát

Úsměv (2022) 

Během filmu jsem se několikrát dost nepříjemně lekla, celý film pro mne měl strašně zvláštní atmosféru a během jeho sledování jsem s sebou nejednou trhla. Vyvolal ve mě opravdu nepříjemné pocity - jsem tudíž opravdu velmi spokojená a mohu doporučit shlédnout!

plakát

Černý telefon (2021) 

Musím uznat, že dle ukázek jsem čekala možná o chlup více akce a příběhu. Každopádně po shlédnutí jsem z kina odcházela spokojená a film dle mého měl skvělou a napjatou atmosféru. V kině jsem jsem celý film “hltala” a čekala, jak všechno dopadne a co se bude dít dál. Nemohu vynechat také to, že jsem s sebou několikrát během filmu pěkně škubla a i když jsem čekala na základě ukázek asi trochu víc, tak určitě nejsem zklamaná a klidně bych na tento snímek zašla znovu! :)

plakát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) 

Partu Tří Tygrů sleduji už delší dobu a jejich druh humoru se mi opravdu líbí a tak jsem nemohla na film nezajít. Jsem spokojená, nicméně osobně bych dala více prostoru humoru Štěpána Kozuba (Votjubka), protože jeho scénky jsou pro mne zkrátka komediálním vrcholem. Nemohu říct, že mě film extra nadchl, ale zároveň mohu tvrdit, že mě rozhodně neurazil a dostala jsem to, co jsem čekala. Určitě bych na tento film zašla znovu a některé scény si budu rozhodně dlouho pamatovat. Těším se na další tvorbu! :)

plakát

American Horror Story - Roanoke (2016) (série) 

Na tuto sérii jsem se opravdu těšila. Dle popisu na mne působila jako velmi zajímavá, což pro mne i byla zhruba první 2-3 díly. Následně ale přišlo zklamání. Příběh mi přišel opravdu o ničem, celé provedení série bylo tak trochu “nudné” a často jsem přemýšlela i o tom, že sérii ani nedokoukám. Jsem zklamaná a znovu bych si to určitě nedala.

plakát

Like House 3 (2022) (pořad) 

Jednu hvězdičku dávám pouze proto, že se tam nachází má oblíbená Simoni, která pořad alespoň trochu zachránila svým humorem. Vše ostatní se dá hodnotit jedním slovem a to ODPAD.