Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (30)

plakát

Antikrist (2009) 

Tento film je velmi těžké hodnotit. Z jedné strany (z pohledu jednotlivce který film bere jako “film”) je to naprostá kravina a blbost, která je naprosto drastická a plná naprosto nesmyslných scén. Z druhé strany (člověka, který se na film dívá jako na dílo a satiru pro něčo většího) je to naprosté dílo. Ale to je přesně to, na co Lars naráží (dle mého názoru). Pokud tento film pustíte nekomu, kdo si u filmů odpočine, tak řekne: “ty jsi odpornej, jak na tohle můžeš koukat?”. Ale kdo se na film dívá z té druhé strany, tak je to skvost bez cenzury, který je třeba ohodnotit 5*. Ale z důvodu zrůdnosti a všeho co se ve filmu děje je treba dát filmu 3* (kvůli první straně). Pokud bych hodnotil film z pohledu již zmíněného člověka, který si u filmu odpočine a “nepřemýšlí nad ním” bych musel dát tomuto filmu odpad. A to z důvodu násilí a “kravinovosti”. Film který má znázorňovat něco více než je “dívání se a odpočivat” nikdy nebude mít dobré hodnocení, z důvodu, že ne všichni mají cit na dílo. Ale právě proto, nemůže mít Antikrist hodnocení rovno Forestu Gumpovi, který uchvátí obě strany. Proto je důležité se dívat na film úplně z jiné strany, něz by jedinec chtěl.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Naprostý skvost. Naprostá nádhera. Perfektní podívaná. Skvělá hudba. Nervozita a nejistota topová. Příběh lehce nevysvětlený. V určitých místech mám mezery a nečemu prostě nerozumím. Tyto mezery jsou trochu srdcervoucí, ale věřím, že některé mezery (snad) budou vysvětleny v rozhovorech nebo v pokračováních.

plakát

Menu (2022) 

“Tyler’s bullshit”

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Rozhodně se nebojím říct, že toto je můj nejoblíbenější seriál vůbec. Nemá snad ani smysl psát proč. To už sami zjistíte.

plakát

matka! (2017) 

Velice ale velice znepokojující drama. Celý film se táhne, to pomáhá atmosféře. Myslím si, že je velice těžké film dokoukat až do konce. Vy jako diváci jste celou dobu v napětí co se stane, co bude dál. Pak jen neklidně koukáte a jste veluce znepokojeni situaci, kterou si hlavní hrdinka prochází. Vy s tim nemůžete nic dělat a to vás znepokojuje ještě víc. Poté přijde vyvrcholení díla. To dle mého názoru celkem dost složité dílo, které je dost drsné. Hlavně závěr. U toho si myslím, že vydrží málo kdo. Jinak dost dobré psychologické drama. 98/149

plakát

Brankář (2018) 

Válečná tematika se mi nikdy nelíbila, pouze pokud je to brané jako drama a je to spíše zaměřené na životní příběh, osud, ale ne když je to přímo z bojiště. Toto je přesně přiklad, krásného životopisného dramatu. Film byl velice pěkný. Herecké výkony byly báječné, kamera, střih a režie taktéž. Z filmu jsem byl velice nadšen. 52/59

plakát

Coco (2017) 

Opravdu jedna z nejhezčích a nejlepších pohádek, jakou jsem kdy viděl. Je poučná vizuálně nádherná, krásná, dojemná, prostě pohádka, která ukáže člověku pravou podstatu tohoto svátku a celkově hudební základ, který je zde ztvárněn. Za mě jedna z nejhezčích pohádek, jakou jsem kdy viděl.

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Takto perfektní a neskutečně promyšlený seriál sem dlouho neviděl. Myslím si, že je správné aby tento seriál měl takto dobré hodnocení. Opravdu velký potlesk. I zároveň děkuji, že sem si mohl takto užít perfektní promyšlenost celého seriálu a scény které jsou nezapomenutelné. Také si myslím, že tento seriál nechá na člověku skvrnu po celý život "na čí straně stojím". Celý seriál má v sobě zabudovanou velmi silnou myšlenku. Opravdu perfektní dílo.

plakát

Stranger Things - Season 3 (2019) (série) 

Čekal jsem, že 3. série bude dobrá, ale ne, že bude naprosto úžasná. Akorát sem dokoukal celou sérii a se slzama píšu tento článek. Všude po médiích byli obrázky s tituly "We are not kids anymore" na to byl kladen veliký důraz v celé této sérii. Lechce jsem se ze začátku bál, jaký to bude mít vliv na atmosféru celého seriálu. V druhém díle jsem se do toho dostal a nijak mi to nepokazilo zážitek ze seriálu, naopak to seriálu pomohlo. Seriál měl stejnou atmosféru jako předtím. Naprosto jsem byl překvapen tím, jak se posunulo násilí v celém seriálu. To také pomohlo seriálu. Dělalo ho to více děsivým. Opravdu jsem byl rád, že se seriál vrátil v takovéhle podobě a doufám, že seriál bude pokračovat ve stejné kráse jako do teď.