Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (13)

plakát

Roger Waters: Us + Them (2019) (koncert) 

Velice povedená podívaná. Jak vizuální, tak zvuková i ve výběru skladeb. Snad mi tam chyběla nějaká z výtečného alba Amused to Death, ale vynahradil mi to perlami z The Dark Side... , ty se mi neoposlouchají. A reakci toho "odpaďáka" se musím smát. Přesně tu jsem při záběru naloďování migrantů a zatracování politiků předpokládal. Jen nechápu, že ho to tak dojemně pobouřilo. V textech Rogera jak v Pink Floyd, tak pozdějších projektech, nejsou tato témata žádnou novinkou, takže mi příjde, že je tento kritik hodně mimo mísu.

plakát

Black Sabbath: The End of The End (2017) 

Hnedka u prvni pisničky sem se bil do palice, čemu sem robil machra a sral sem na šatnařku v kině, jak mi cpala do pazur ty špunty. Taky rachot neni ani na provoze ve fabrice, jak se hecnem a začnem robit. Musym tež řect, že ten zvuk byl čisty a synci se nezdaju, ale eště maju kule! Enem ten Ozy nech rači spiva jak mluvi, bo furt nějak kolil "fakt jo" či co to bylo. A Tony tež moh spomenut na ine borce, keři dluho za Ozyho v Sabatach spivali. Neboštik Dyjo by si to fest zaslužil!

plakát

David Gilmour v Pompejích (2017) (koncert) 

Na stare Pompeje si pamatam, jak sem se z odpoledni šichty uvijal do dom, abych si je zapnul na polaku a bylo to maso! Potem eště někdy byli v televizi Flojdi z Benatek a šlus. Komouši se bali, aby im ti zarostli pěruni ze zapada nahodum nězebrali ten socialismus, tak sme akorat mohli slintať po Parplach, Zepelinach nebo Rašach, ale naživo-hovno. Tak sem chodil na naše machry. Katapult, Etc...,Visači, Plastyci, Efekti byli špica. A jak sem viděl Šelingera, tož sem čuměl s otevřenym pyskem. Aji to sladke dřevo se dalo posluchať. Kryl, Merta Hutka a jejich protestsongy. Potem se cynkalo klučama, sudruzi začli podnikať a mohli tu i klunkři z teho prašiveho zapada. Prubli to Rolini a devadesatymštvrtym na spartakyadnim staďasu Flojdi. Vyleza mi husy skura jak na to včil spominam. Po tem koncertu sem byl smutny, bo sem hned věděl, že už nic tak fajneho neuvidim. Ale zpatky k temu filmu. Na novych Pompejach to neni tak bombovni jak na PULZU, ale ani ospale, jak v tym Gdaňsku. Zvuk supr! Ze světlama se vyblbli v pisničce RUN LAJK HEL a že umi David skladat furt dobre songy ukazal na I ANY TONG. S tym zborem to byla pecka jak od Flojdu. A po KOMFORTABLE NAMB Džilmur všeckym ukazal, že furt patři do mladeho železa...

plakát

Teorie tygra (2016) 

Musim se tej roby od Bartošky zastať. Byla syce semetryka, ale vyzkušať prvši manželstvi s takym cypem, jaky byl mlady Sova, toš to potem chlopum plusove body moc něpřyda. Motali se v takem šumnem kraju u Štěchovic, kaj pry byl kdysik zakopany ten poklad. Znam to tam, bo sem tam jel s robum na vylet. A jak šel Bartoška s tym čoklem po tej skale nad tum vodum, to sem poznal, bo je to taka vyhlidka. Hned sem to v tym kyně robě pravěl a i ona to tam poznala.

plakát

Cesta z města (2000) 

Dyž je venku chujovo a mi se něchce na čerstvy luft, vyvalim kobero na otoman, a zapnu video. A jak mě drapne "volání přírody", tož hrabnu po kazetě s tym fajnym filmem a sem spokojeny. Hanaka mam rad, aj tak že je ajťak a prvšo mele ty svoje americke cypoviny. Moc se mu šiklo jak dostal do tlamy od teho Polivky. Tož za take dřisty o tych kompjuterach nic ineho nezaslužil a hlavně na ně dojel, bo musel spatky do tej ajťackej roboty. Tež to byl taky smutny film...

plakát

Je třeba zabít Sekala (1998) 

Opačny ekstrem, jaky byl u teho filma SEDUM. Slunko jak na sahaře a hic jak u nas ve fabryce, jak v letě navlečeny v monterkach robim ze žhavym železem. To sem potem tež oroseny, jak dveře od chleva. Kery by se divil, že hned po šichtě valime do Orlika na tři stejnak orosene (aji štyry). Špicovy film hlavně k vuli tym polakam, co tam učinkuju. Ešče mi tam sedi Zaprtek. Tož ten to tym statkařum dal isto vyžrať, ale až po filmě, bo do ňho se to už nevlezlo! A dobře im tak, bo tacy panbičkaři a chovali se horši jak hovada. Najsmutnějši na tem je, že fura takych pobožnych je taka i včil, i když im farař v kostelu vali do paly ine kliny. A ešče sy myslu, že su cosik lepšiho než ja neznaboh.

plakát

Mňága - Happy End (1996) 

Zelenka si zrobil prdel z ludi a s Mňagum ich obalamutili plno. Ja sem se chvilama řechtal jak kobyla!

plakát

Sedm (1995) 

Chčije a chčije. Byť starym kusem Morgenem a natačat film v takem chujovem čase - toš to by mě teš braly mory! Kery by se divil že se ze začatku tak blbě gzychtil. Spomenul sem se na ten červenec devadesatysedmy. Prvšo tak isto lelo jak z konvy a potem z teho byla potopa. Uvijal sem se z roboty pro děvuchu do školky. Věděl sem prd kaj je. V telefoni budce bylo volno, ale tež meter vody, tak sem tam ani nezkušal volať. Brodil sem do školky kolem našeho baraka a roba z děvuchum na mě volaly z balkona abysem to otočil a plaval spatky, že su už davno doma. Robu pustila šefka z roboty o pauze, tak děvuchu drapla a sucha s ňum ešče dovalila do dom. To mi žuchnul balvan ze srca! Ale o tym sem nechtěl mudrovat. Pit je tam fajně namachrovany. Ty jeho kecy sou pro Frimana isto tak blbe, že by rači tu tlustu mrtvolu odtahnul ven na plac a v klidu by si ju na dešťu a bez tych cypatych Pitovych dřistu prohližal. Ešče se poved Spejsi. Ujetějši byl asi enem Hopkins v tem filmu o tych malych ovečkach kere byly potichu.

plakát

Rambo: První krev (1982) 

Dobry borec ten Rambo. Mě tež tak raz prudili měšťaci, jak sem o pul pate rano valil na šichtu a ti darmošlapi mě jebali, že s kolem musim na cyklostezku. Měli štěsti že sem neměl v džisce tu rybičku, se kterum chodim do lesa na huby a na zabavy. Ale nasrany sem byl stejně jak Stalone, bo mi dali pokutu dvě kila!

plakát

Led Zeppelin: The Song Remains the Same (1976) 

Všecky hvězdy sem Zepelinum dal enem za hudbu. Dvojfošňu z teho koncerta sem si nahral na kotoučak dluho před tym, než sem na film moh čumět a znam z ni každe vrznuti. V tem filmu měli rači dat enem ty maniky na podiu, bo to ostatni se tam moc nehodi. Solo od Pejča ve schodach je nejlepši ze všeckych a aji ten šmytec v tym songu jak je Plent zmateny je bombovni!