Reklama

Reklama

Led Zeppelin: The Song Remains the Same

  • Velká Británie The Song Remains the Same (více)
Trailer

Neskutečný koncert v New Yorku. Kapela, která dala směr rocku a blues. Fronta na koncert nejlepší a nejvlivnější rockové skupiny světa nemá konce. Tento fascinující film natočený na slavných koncertech kapely Led Zeppelin v New Yorku roku 1973 je přesvědčivým důkazem toho, proč je fanoušci milují. Doplňující vystoupení muzikantů, skvělé vizuální sekvence a záběry ze soukromých životů Jimmyho Page, Roberta Planta, Johna Paula Jonese a Johna Bonhama jsou vzácnými přídavky včetně dalších písní. Toto všechno uzavírá koncert v Madison Square Garden, který je dokonalým zážitkem. The Song Remains the Same/Píseň zůstává stejná a stejně tak hudební síla a zasloužené místo skupiny v rockové síni tradic. Na toto všichni fanoušci čekali. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Doldus 

všechny recenze uživatele

Nesejde na tom, že dokument obsahuje mnohdy prapodivné "snové" sekvence. Nesejde na tom, že celkové zpracování není na mistrovské úrovni, ani na tom, že záběrů ze zákulisí je tu poskrovnu. Tohle je přeci kurva Led Zeppelin, nejlepší rocková kapela na světě! A ano, tohle není úplně objektivní hodnocení. ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Velkolepé a naprosto famózní představení rockových titánů v plné, čarovné kráse. Hrůza vůbec pohledět na rychlost prsťíků neprůstřelného Jimmyho " narodil jsem se s kytarou v ruce" Page. Každý člen Zeppelinů je kouzelníkem ve svém oboru a spolu tvoří jednu z nejvlivnějších, nejnepochopitelnějších a vůbec nejlepších rockových skupin historie. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Jsem nucen dát tři hvězdy. Led Zeppelin a jejich hudba mi nic neříká, čekal jsem tak alespoň dobře natočený dokument. Jelikož mi ale po proklikání písní, které tvoří 90% materiálu zbyly jen kusé nahrávky chvil mezi koncerty a nic neříkajících úvodních deset minut, nezbývá mi než hodnotit takhle. Alespoň mi to rychle uběhlo a ze dvou hodin bylo deset minut :). ()

Ombe 

všechny recenze uživatele

Hmm… jako by tohle měli Zepelíni zapotřebí. Jde o splácaninu záznamu koncertu a pár neprosto smysl nedávajících scén, které mají nějak představit jednotlivé členy kapely. Za sebe musím říct, že jsem to vážně chtěl vidět, protože tu hudbu mám fakt rád, ale příště až je budu chtít zase i vidět a ne jen slyšet, tak se podívám na normální záznam z koncertu a nebudu tam mít tu haldu rušivých scén. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Do prohlédnutí tohoto snímku jsem Led Zeppelin vnímal jako legendu, která mě minula, ale po té co jsem tento snímek na vesnici, v sále, na plátno o rozměrech 3x3m, s ozvučením zábavové kapely, promítnul starším bigbíťákům, kteří u toho křepčili jako by byli v Madison Square Garden, si mě Cepelíni definitivně získali. V atmosféře jakoby koncertu byly zvláště vizionářské vsuvky úplně o něčem jiném než doma u televize. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Štáb měl v plánu natočit více scén z amerického turné z roku 1975, zpěvák kapely Robert Plant a jeho rodina však utrpěli zranění při automobilové nehodě na Rhodosu v Řecku, proto bylo turné zrušeno. (HellFire)
  • Led Zeppelin věnovali všechny peníze z prodeje vstupenek a následných párty večírků nadaci "Save the Children". Jen premiéra dokumentu v New Yorku 19. října 1976 tak nadaci přinesla 25 000 amerických dolarů. (HellFire)
  • Film je sestříhán z posledního koncertu turné, a tak je znát na členech kapely únava. (jirkis)

Reklama

Reklama