Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Ďábel v Ohiu (2022) (seriál) 

Koncept dobrej, ale má to tolik mezer a nedořešených bullshitů že tomu dávám 40%. Kdyby to mělo logiku tak je to klidne okolo 80%

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Recenze jsou vám k ničemu, na to buď musíte jít protože jste fanda. Nebo to jde mimo vás. (PS: je to pecka)

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Ještě lepší než jednička, člověk se od začátku do konce nepřestane smát.

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) 

Skvělý seriál, 1. sezónu jsem projel asi za dva dny a nejlepší mi přišel 9. díl, ale všechny mají něco do sebe. 2. sezónu jsem jenom načnul, ale už teď se mi líbí. Doporučuji, kdo má rád futuramu nebo simpsony určitě se do toho zamiluje. :D BTW: 3. sezóna už je za rohem!

plakát

Doktor Strange (2016) 

Jeden z nejlepších filmů od Marvelu, děj sám o sobě nic moc, ale jako úvodní film posloužil výborně. Bez tak skvělého obsazení hlavních postav a spousty perfektně udělaných efektů by byl film průměrný marvelák takhle je to špička. Rád se na to kouknu znova.

plakát

Hra peněz (2016) 

Jeden z mála filmů na který jsem šel aniž bych viděl trailer a nelituji toho. Příběh měl celou dobu připjemný spád a vždycky vás nečím překvapí. Hlavní hvezdy jako vždy září.

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Jeden z horších dílů x-menů, děj po chvíli začal nudit, záporák nic moc, někdy je extrémně silnej a jindy zase slabej. X-meni někdy úplně hloupě nevyužívají svoji plnou moc. A konce je dost předvídatelnej. Čekal jsem víc. :(

plakát

Creed (2015) 

Pokuď se půjdete na tento film podívat jako divák, který nezná moc dobře box a zajímá ho více příběh okolo, než přímá cesta k titulu, bude se vám tento film líbit. Více by se mi líbilo, kdyby byl film zaměřen na trénink, tak jako to bylo v dílech Rockyho. To je bohužel velké mínus filmu, každý to vidí jako pokračování Rockyho, kdyby film vyšel bez takové "konkurence" byl by skvělý, ale bohužel je zde neporazitelný Rocky.

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

Když si člověk potřebuje oddychnout, ale musí vybrat nějaký film který se hodí pro všechny věkové kategorie, tak tohle je přesně pro něj. Děti zde nejdou poučení a prostřednictvím například lišáka se dokážou zbavit předsudků. Vtipy nejsou nijak vulgární a přesto dokážou rozesmát všechny. Každý si v tom najde své a zaručuji vám, že se zasmějete.