Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (18)

plakát

To se mi snad zdá (2023) 

Dobrá satira. Líbilo se mi to, ale měl jsem očekávání více do komedie a větší akce, protože trailer rozhodně neodpovídá skutečnému ději filmu. Takže nečekejte šílenost s Nicolasem Cagem, ale spíš příběh usedlého univerzitního profesora v podání postaršího Nicolase Cage.

plakát

Vulkán v Los Angeles (2017) odpad!

Debilita toho filmu nedovoluje jej mít puštěný ani jako kulisu.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Ne, chyba, nevěřte traileru, ktery je lákavý. víc jak dvě hodiny ztraceného času. Zajímavý námět a momenty, ale nedotaženě do konce. Strašně utahané,, plno keců, žádná akce.  Vyberte 10 vedlejších scén z 10 hororovych, akcnich, scifi a postapo filmů, prostříhejte, pridejte dramatické znělky, obsaďte Julii Roberts a máte film jak vino, kterého tam Julia vypila demižon.

plakát

Pěrvyj trollejbus (1963) 

Starý černobílý sovětský film. Děj o ničem, ale film obsahuje sooustu supr záběrů na tehdejší trolejbusy a herečka v hlavní roli je taky koukatelná a místy je ve filmu i pár vtipných scén

plakát

Poprask v Horním Bavorsku (1973) 

Neuvěřitelný bizár. Heidi se svou dirkou se protlouka světem 80.let. Ideální volba filmu na večer na chatě v horách, kde je políčka s 200 zapomenutymi videokazetami :-D

plakát

Jitřní záře (2022) (seriál) 

Velice zdařilá minisérie. Dobré herecké výkony  podtrhující originální děj. Seriál ukazuje, jak je v podstatě jednoduché se dostat na terč zarputilým úředníkům, tak místním balvanům, když jste trochu "jiní".

plakát

Lepší než my (2018) (seriál) 

Celkově dobrý seriál, se zajímavým dějem. Sneslo by to klidně jen 12 epizod, protože na 16 to bylo ke konci už roztahané a v posledním díle uzavření a "bighepyend" Kdo viděl už seriál "K jezeru" uvidí zde stejné herce a hned zprvu mu přijde i podobná vedlejší dějová linie. Otec rozvedený, o děcka se hádají a do toho tedy místo smrtící infekce poletuje kolem robot, který se rozhodl mít rodinu

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Ve filmu je krásně ukázána dnešní manipulace, populismus a lži, vycítit se z toho dá i paralela s všudypřítomným a podsouvaným korofašismem. Dobrý střih a děj zase z trošku jiného úhlu, až děsivě reálného.

plakát

Kolskaja sverchglubokaja (2020) 

Hvězda jen za to, že ta herečka byla pěkná. Jinak to byla pěkná nuda. Vše by se vlezlo do 1:20, to by ještě možná šlo, ale dlouho jsem nepřeskakoval pasáže jak tady v tomto filmu.

plakát

Pěreval Ďatlova (2020) (seriál) 

kvalitní zpracování, zajímavé je střídání dějů mezi vyšetřováním a životem skupiny. Nevnucuje žádnou z teorií.