Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Thor

Thor (2011)

Krásný film ze studia Marvel se jen hemží počítačovými triky. Obzvlášť hezká byla animace vesmíru a duhového mostu. Je až neuvěřitelné, že se hrálo u zelené stěny. Pocit toho, že je Asgard skutečný podtrhují kostýmy. Volba herců je také dobrá. Chris Hemsford, který vypadá jako hromotluk se do postavy Thora s kladivem hodí. Stejně tak Tom Hiddleston jako lstivý Loki nebo Anthony Hopkins jako moudrý Odin.

Dracula

Dracula (1992)

Podání, ve kterém není Vlad líčen jako monstrum, ale jako osobu plná lásky a bolu, je velmi netradiční. Ukazuje nikoli na nadpřirozenou bytost, ale na Drákulu z hlediska lidského. Temno, stíny a dokonalé vizuální efekty nádherně vykreslují ponuré prostředí hororu a hvězdné obsazení je jen pouhou třešinkou na dortu. Myslím si, že tento film si svá ocenění opravdu zaslouží.

Kráska a zvíře

Kráska a zvíře (2017)

Dlouho jsem neviděla tak zdařilou pohádku. Obsazení, kulisy, kostýmy, zkrátka všechno mi přišlo dokonalé. Musím říct, že po nepříliš vydařené popelce (alespoň mě teda moc nenadchla) byla Kráska a zvíře příjemným překvapením. Celou dobu jsem seděla jako na jehlách a při písni Dana Stewense jsem se málem rozbrečela, tak moc se mi to líbilo.