Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Co je šeptem... (2005) 

Shirley MacLaine je úžasná a její hlášky nemají chybu. Jinak není u tohoto filmu o čem mluvit. Lepší podívat se na český film Muži nestárnou.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Pokles kvality z třetí série stále pokračuje, takže po shlédnutí prvních dílů čtvrté série s Misfits končím. Všechno čím byli Misfits tak úžasní je dávno pryč. Obrovská škoda, protože první dvě série patří k tomu nejlepšímu co bylo za poslední roky natočeno.

plakát

Balada o smutné trumpetě (2010) 

Absolutně šílená a zároveň úžasná jízda z které neni úniku. Již nikdy více.

plakát

Star Trek (1966) (seriál) 

Jednoznačně nejlepší Star Trekovský seriál. Celý seriál je jedno velké dobrodružství, při kterém se posádka po hlavě vrhá do jakkoliv nebezpečné situace. Pokud divák zapojí svou představivost, aby si odmyslel staré kulisy, tak se vydá kam se dosud člověk nevydal. A přesně o tom má Star Trek být. Jedinou hrubkou je ke konci seriálu přílišné opakování motivů z historie lidstva, ale i tak je tenhle seriál nejlepší co se týče zábavy a dobrodružství. Trio Kirk, Spock a Kostra s jejich pošťuchováním a vtípky, zejména na konci každého dílu, je prostě nepřekonatelné. (hodnocení jednotlivých dílů v mém profilu)

plakát

Star Trek: Nová generace (1987) (seriál) 

Mé první seznámení se Star Trekem. Pěkné příběhy, vyvážená posádka, kde každý je něčím zajímavý, nezapomenutelný Picard, dokonce zde dojde i na smrt jedné z hlavních postav, což je ve Star Treku jev téměř neskutečný. Shrnuto a podtrženo vynikající seriál, kterému není co vytknout. (hodnocení jednotlivých dílů v mém profilu)

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager (1995) (seriál) 

Koncept příběhů lodi ztracené kdesi na konci galaxie a její strastiplná cesta domů není špatný, ale seriál má jednu velkou vadu a tou je nezajímavá posádka, které vévodí ta nejnudnější Star Trekovská postava jaká kdy byla – kapitán Janewayová. Pokud by jí makisté hned v úvodním dílu vyhodili z lodi rovnou do vesmíru celému seriálu by to jenom prospělo. Pominu-li díly s cestováním v čase, tak jediný kdo celý seriál zachraňuje jsou borgové a hlavně jeden takový obyčejný terciální doplněk unimatice 01. Díly s borgy patří jednoznačně mezi ty nejlepší a obzvláště ty s borgskou královnou. Borgové by si jistě zasloužili svůj vlastní samostatný seriál. „Odpor je marný! Budete asimilováni!“ (hodnocení jednotlivých dílů v mém profilu)

plakát

Star Trek: Hluboký vesmír devět (1993) (seriál) 

Až do čtvrté série takový pěkný rodinný seriál, kdy můžeme vidět co zažívají obyvatelé jednoho činžáku - vlastně vesmírné stanice na okraji galaxie. Teprve s příchodem Worfa, cestováním Defiantem i mimo stanici a zejména válkou s Dominionem získává seriál ten správný směr. DS9 je z dosud natočených Star Treků zcela určitě nejslabší seriál. (hodnocení jednotlivých dílů v mém profilu)