Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Černý jestřáb sestřelen

Černý jestřáb sestřelen (2001)

První film, který jsem od pana Scotta viděl a bylo mi hned jasné, že toto je můj nejoblíbenější režisér, což si utvrzuji stále s dalšími jeho filmy. Dokonalá vizuální a zvuková stránka, skutečný obraz války, bez soucitu a zbytečného amerikanismu.

Transformers

Transformers (2007)

Nejlepší Bay, doufám, že u trojky ho Spielberg zase podrží zkrátka, aby se neopakovala megalomanská smršť jako ve dvojce...

V jako Vendeta

V jako Vendeta (2005)

Už dlouho mě žádný film nezasáhl jako tento a postupem času se stal jedním z mých nejoblíbenějších. Má spoustu filmařských chyb, ale pro mě osobně je to Film s velkým F...

Bourneovo ultimátum

Bourneovo ultimátum (2007)

Greengrass dotáhl svůj styl k dokonalosti a naservíroval necelé 2 hodiny nepřetržité akce, kdy sledujeme Jasona, jak má stále navrch oproti svým pronásledovatelům. Asi nejlepší akční film roku a stejně tak by to mohl být jeden z nejlepších akčních filmů vůbec.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Není co dodat, asi jeden z nejlepších akčních filmů vůbec. Začátek 90. let = triky, které často překonávájí současnou produkci. Arnold je v plné formě stejně jako režisér Cameron. Nápad terminátora z tekutého kovu je brilantní.