Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Hudební
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

"I'm Just Trying To Make My City A Better Place"/// Neskutečná syrová pecka. Podstatně lepší než filmové zpracování. Nejlepší super-hrdinský seriál co momentálně existuje. Skvělá hudba, skvělý příběh, skvělá akce, (příklad - Hallway Fight - víc netřeba dodávat ) skvělé postavy - Charlie Cox nehraje Daredevila, on je Daredevil. Vincent D'Onofrio nehraje Wilsona Fiska, on je Wilson Fisk. Jon Bernthal nehraje Franka Castla, on je Frank Castle (to byl pro mne dlouhou dobu výborný Thomas Jane) ... a tak bych mohl pokračovat s každou postavou v seriálu, prostě definitivní verze zpracování komiksů Daredevila. Už aby byla třetí série. 5*

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Jsem ohromný fanoušek Star Wars ságy, tolikrát už jsem viděl všechny díly a mohl bych koukat pořád dokola. Nejlepší díl z Prequel trilogie a podle mého názoru po pátém dílu: Impérium Vrací Úder nejlepší díl celkově. Tolik emocí, tolik akce, až na pár slabších momentů v dialozích (i když je to o dost lepší než v Skryté Hrozbě a Klony Útočí) se na tomhle filmu těžko hledají chyby. Celý film je skvělý a pak finální duel mezi Anakinem a Obi-Wanem je naprosto fantastický a dech beroucí. Ať si lidé o Georgy Lucasovi říkají cokoliv tak nikdo mu nemůže upřít, že stvořil tu největší a nejlepší ságu všech dob.

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Tohle je film, který si můžu pustit kdykoliv a vždycky se u něj bavím pořád stejně jako když jsem to viděl poprvé. Nejlepší díl Terminatora a IMO nejlepší akční film vůbec. Tolik úžasných, nezapamatovatelných scén, od honičky po dálnici po scénu v psychiatrické léčebně po scénu kdy Arnold (T-800) rozstřílí policejní auta Minigunem a granátometem (bez toho aby kohokoliv zabil) až po finální scénu v ocelárně. Robert Patrick a jeho T-1000 pro mě navždy bude jeden z nejoblíbenějších filmových padouchů.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Tak, bohužel, tak jsem se na to těšil a tak mě to zklamalo. Ano, je to pořád skvělý film, o dost lepší než například Age Of Ultron, ale v podstatě nepředvedl nic nového, příběh nebyl nic extra. (hlavně v porovnání s komiksovou předlohou) Jinak Chybí mi tu například Daredevil či Punisher, u F4 a X-menů chápu, že je vlastní Fox, ale u Daredevila atd ne. slibovaná temnost a větší vážnost není na filmu nijak vidět. Jestli má být tohle opravdu nejvážnější Marvel film tak se asi v budoucnu nic nezmění. SPOILER: Podle mého názoru měl někdo umřít, například u Rhodese aka War Machina by to dávalo smysl potom co se mu stalo. Měl někdo umřít už jen z toho důvodu, že Infinity War bude neskutečně přeplněné postavami. Jinak Tom Holland jako nový Spider-man je skvělý, uvidíme co předvede v solovce Homecoming. A konec filmu mě zklamal asi z celého filmu nejvíc. 3*

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

„Do you bleed? You Will..."/// Moc dobře nechápu proč dostává tento film takovou vlnu kritiky. Chápu, že pro casual diváka co nezná komiksové předlohy to asi může být problém, ale tohle je film udělaný fanoušky pro fanoušky. U DC nemůžete čekat kupu vtípků jako u Marvelovek. Tohle je úplně něco jiného než Super-hrdinské filmy na které jsou lidé zvyklý, to ale neznamená, že je film kvůli tomu špatný, to by si lidé měli uvědomit. Doporučuji Ultimate Edici, která je ještě podstatně lepší než původní verze co byla promítána v kinech. Velká pochvala patří Benu Affleckovi, kterému skoro nikdo před vydáním filmu nevěřil (mně to taky docela dlouho trvalo) , kterého Batman je jako jedna z nejlepších věcí ve filmu. Těším se na další DC filmy co nás v blízké budoucnosti čekají. Za mě 5 hvězdiček.