Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (7)

Mary a Max

Mary a Max (2009)

Skvěle natočený film s krásně odvyprávěným příběhem dvou různých lidí, kteří žijí dva různé ale zároveň velmi podobné životy. Film má hodinu a půl, ale přišel mi, jako by měl dvě. To ale není mínusem. Bylo to hezky uklidňující.

Rychle a zběsile 8

Rychle a zběsile 8 (2017)

Díl od dílu lepší, napínavější a efektnější. Až zírám jak originální a nový to zase bylo. Stathamův boj v letadle s miminem po boku, převzetí kontroly nad desítkami aut v centru New Yorku, závod s ponorkou a slovní výměny Jasona a Dwayna. Opravdu nevím, čím to chtějí v devítce překonat. Nadšenost a spokojenost maximální. Jen škoda absence Walkera.

Zootropolis: Město zvířat

Zootropolis: Město zvířat (2016)

Skvělý animák o králičici a lišákovi, stojící každý na opačné straně zákona, kteří musí spojit svoje síly aby vyřešili případ. Film pobaví dozajista jak malé tak velké diváky. Město je úžasně nápadité, originální, dynamické a se svou flórou a faunou na řešení tajemného případu ideální. Králičice je opravdu zajímavou postavou která mě po celou dobu filmu nepřestávala bavit a spolu s lišákem tvoří skvěle se doplňující dvojku. Kdo by čekal jen průměrný snadno zapomenutelný animák, musí se vyvézt z omylu jeho shlédnutím.

Volný den Ferrise Buellera

Volný den Ferrise Buellera (1986)

Předloha Barta Simpsona promlouvající na samotného diváka, předpověď Sheenovi budoucnosti, sběratelské Ferrari letící po ulicích Chicaga za doprovodu znělky ze Star Wars, roztančení celého města samotnou hlavní postavou a konečný závod s časem Ferrise Buellera proti jeho sestře skrz zahrady a domy svých sousedů. Vynechal jsem něco? Určitě jo. Je tam toho ještě dost.