Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování sci-fi klasiky se znovu setkáváme s excentrickým doktorem Brownem, který tentokrát posílá teenagera Martyho do budoucnosti. Konkrétně na den přesně do 21. řijna 2015, kdy má Marty zachránit svoje vlastní dítě před zatčením. Zase se ale něco zvrtne. Zákeřný stárnoucí Biff Tannen ukradne Delorean a přenese se v něm do svého mládí, čímž vytvoří alternativní realitu a je co napravovat. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (743)

genetique 

všechny recenze uživatele

Dvojka je scenáristicky o čosi odvážnejšia a práve to mi zalepilo náplať mierneho sklamania z ničoho 'až tak' inovatívneho. Zamotanosti je viac než dosť a otvárajú sa nové možnosti. Navyše aj postava Martyho v úlohe Michaela J.Foxa sa dočkala hutnejšieho, takmer akčnejšieho rázu a hneď som bol spokojnejší. 85%. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

O niečo slabšie pokračovanie, aj keď nie o moc, ale z pohľadu našej generácie zaujímavý výlet do našej doby a roku 2015, čo trochu "sklame", pretože nemáme v bundách zabudované sušičky, lietajúce skateboardy ani autá na nebi, aj keď lietajúce autá už prišly. (kto by kedy povedal, že s ním prídu práve Slováci) ) . Príbehovo pestré a divoké a dejová linka s Biffom a jeho ukradnutým Almanachom 1950-2000 je výborná. Návrat do 50-tych rokov opäť potešil. 80%. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

I když se při natáčení jedničky s pokračováním nijak zvlášť nepočítalo, naroubování dalšího dílu proběhlo poměrně hladce a dokonce ani nebylo moc poznat, že 17 letého Martyho hraje 28 letý herec, je to pořád ten stejný sympaťák. Odkazy na předchozí díl jsou trefné, vtípky velmi příjemné, opět vhodné pro celou rodinu jako relax k večerní TV a navíc ještě potěší i dosti zajímavé ztvárnění budoucnosti. Bohužel jak se tak rok 2015 blíží, můžeme už tušit, že idea budoucnosti tohoto filmu bude naplněna asi jen stěží, Čelisti máme pořád jen 4 a moje škodovka ne a ne vzlétnout. 7/10 ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Veľmi zlé pokračovanie!!! Síce to príbehovo pokračuje tam, kde jednotka skončila a počas celého filmu sa to okolo udalostí z jednotky aj krúti, ale už to nie je to pravé. Prvá hodina otrasná (uškriekané, žiadna dobrá akcia, vôbec to nebolo vtipné, bez poriadnych nápadov...). Nevládal som a už som to chcel vypnúť. Lebo ma už ani nezaujímalo ako to celé dopadne. Druhá polovica už bola lepšia (možno len preto, že sa to prelínalo s dobrou jednotkou). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Marty McFly na další cestě za lepšími dnešky menší úpravou včerejšků a zítřků.. Jistě, problematika časového paradoxu dostává trýznivým holobičem na holoprdel, ale když vidíte ty vyvalené oči C.Lloyda, létající DeLorean a legrační masky, jde vědecký náhled na cestování časem stranou a užíváte si v strhujícím tempu servírované technické a módní vychytávky kýčovité budoucnosti, Silvestriho (hlavně v dramatických pasážích) nezaměnitelný rukopis a především ten všudypřítomný feeling hravosti a nevinnosti komedií z přelomu 80. a 90.let, jenž aby v současnosti člověk hledal marněji než Biffa za stolem studentské menzy. A teď mě omluvte, jdu se s Almanachem sportovních výsledků z let 2010 - 2035 v pod paží ucházet o místo hlavního bookmakera sázkové kanceláře Fortuna a mám takový divný šimravý pocit na bankovním kontu, že mě přijmou.. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (86)

  • Na stene v bare Cafe 80's môžeme vidieť vlajku Spojených štátov a hneď vedľa vlajku Sovietskeho zväzu, ktoré symbolizujú studenú vojnu, ktorá v 80 rokoch dosiahla vrchol. (Raccoon.city)
  • Vo filme získal baseballový titul tím Chicago Cubs, no v skutočnosti boli majstrami v roku 2015 hráči Kansas City Royals. Zhodou okolností, Royals naposledy pred týmto triumfom získali titul v roku 1985, teda v rovnakom roku, z akého cestujú do budúcnosti hlavní predstavitelia. (m.a.t.o.)
  • Falošný pracovný názov filmu bol "Paradox". (m.a.t.o.)

Související novinky

Českem pojede legendární DeLorean

Českem pojede legendární DeLorean

18.10.2015

Když se řekne cestování v čase, vybaví se spoustě lidí auto z filmů Návrat do budoucnosti. DeLorean je ocelově šedý kovový stroj, kterého se vyrobilo jen přibližně 8,5 tisíce kusů, a z toho jeden… (více)

Reklama

Reklama